ΙΠΠΑΣΙΑ

Πρωταθλήτρια η Μυράτ στην ιππική δεξιοτεχνία

Πρωταθλήτρια η Μυράτ στην ιππική δεξιοτεχνία
μυρατ

Η Ελένη Μυράτ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα της ιππικής δεξιοτεχνίας

Στην Κατηγορία Ενηλίκων, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε για δεύτερη φορά μετά το 2001, η Ελένη Μυράτ με τον Cosmote Hitrol. Η αμαζόνα του ΕΙΟ συγκέντρωσε και στα τρία αγωνίσματα συνολικό ποσοστό 63,61% και πήρε την πρώτη θέση. Δεύτερη ήταν η Χαρά Πουλή με τον Wandango του ΕΘΙΟΤ με συνολικό ποσοστό 61,99% και τρίτος ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Rigoletto του ΑΚΙΒ με συνολικό ποσοστό 61,93%.
Ανατροπή έγινε στην Κατηγορία Εφήβων, καθώς μετά τα δύο πρώτα αγωνίσματα, την πρώτη θέση στην κατάταξη καταλάμβανε η Λία Κουδούνη. Το Σάββατο όμως, μετά το αγώνισμα freestyle, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ρέα Καπετάνου με την Gilbaeks Sika του ΙΟΒ με συνολικό ποσοστό 65,40%. Δεύτερη με πολύ μικρή διαφορά ήταν η περσινή πρωταθλήτρια Λία Κουδούνη με τον Donnergroll και συνολικό ποσοστό 65,30%, ενώ τρίτη ήταν η Άννα Μαρία Παπαγιαννάκου με τον Laousse του ΙΑΟΦ με ποσοστό 61,87%.

Στην Κατηγορία Παίδων, τον τίτλο κατέκτησε η Μαρία Μπάσδρα με τον Gelo Notturno, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 64,62%. Δεύτερη ήταν η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον Red Diamond του ΙΟΒ με ποσοστό 63,86 και τρίτη η Ηλέκτρα Σταυρογιάννη με την Wendy του ΙΠΠΟΣ με ποσοστό 62,28%.


TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ