ΙΠΠΑΣΙΑ

Καταπληκτική η Δενδρινού στο Μαρκόπουλο

Καταπληκτική η Δενδρινού στο Μαρκόπουλο
Ελίνα Δενδρινού

Πολλές καλές εμφανίσεις για τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας

Με "χρυσές" ελληνικές επιτυχίες συνεχίστηκε και σήμερα (02/05) ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων «Εθνική Τράπεζα» Athens CSI2*-W και CSIJ-A, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.
Στη σημερινή δεύτερη ημέρα την παράσταση έκλεψε η Ελίνα Δενδρινού, η οποία κέρδισε δύο από τα σημαντικότερα αγωνίσματα της ημέρας με τα δύο άλογά της, τον Boy Runner και τον Liberty.

Στο τρίτο σημερινό αγώνισμα ιππεύοντας τον Liberty έκανε τη μοναδική άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ και πήρε την 1η θέση. Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Τούρκος Σενσέρ Χορασάν με τον Mylaan με 4 βαθμούς και χρόνο 47,74 και το χάλκινο μετάλλιο ο Βούλγαρος Ασπαρούχ Ατανασόφ με την Jessica du Bois με 4 βαθμούς και χρόνο 51,36.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.30μ., η Δενδρινού με τον Boy Runner σημείωσε τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή με χρόνο 60,40 και πήρε την 1η θέση. Στη 2η θέση ήταν ο Δημήτρης Νάτσης με τον Onyx du Fraigneau με άπταιστη και χρόνο 61,68 και στην 3η θέση ο Άγγλος Νικ Τσάνινγκ με την Udessa με άπταιστη και χρόνο 63,45.

Στο αγώνισμα των Νεολέκτων Ίππων ύψους 1.20–1.25μ. με χορηγό την G4S νικητής ήταν ο Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Positivo με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 25,74. Στην 2η θέση ήταν η Ελίνα Δενδρινού με τον Lollipop με άπταιστες και χρόνο 27,04 και στην 3η θέση ο χθεσινός νικητής των νέων ίππων, Κρίτων Ζαφειρόπουλος με την Vieanne με άπταιστες και χρόνο 28,45.

Η αυριανή τρίτη και τελευταία ημέρων των διεθνών αγώνων θα αρχίσει στις 9.00 και περιλαμβάνει δύο κορυφαία αγωνίσματα, το Grand Prix των εφήβων του CSIJ-A, που είναι προκριματικός για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Grand Prix του Athens CSI2*-W ύψους 1.50μ, που θα κλείσει την αυλαία των αγώνων.








TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ