ΙΠΠΑΣΙΑ

Ενδιαφέρον στον προτελευταίο αγώνα

Ενδιαφέρον στον προτελευταίο αγώνα
Λουσίντα Φρέντερικς

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται το ενδιαφέρον της Ιππασίας όπου θα διεξαχθεί η πιο σημαντική Εθνική διοργάνωση

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, θα διεξαχθεί η πιο σημαντική Εθνική διοργάνωση, το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τον 3ο κατά σειρά και προτελευταίο αγώνα, πριν από τον Τελικό Αγώνα Πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στα μέσα του Μάη.
Το φετινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τέσσερα βασικά επίπεδα, το επίπεδο των νεολέκτων ίππων, ηλικίας ίππων έως 6 ετών ύψους από 1.00 έως και 1.20μ., το μικρό επίπεδο με κατηγορίες ύψους 1.15μ – 1.20μ, το μεσαίο επίπεδο με ύψη εμποδίων από 1.25 έως και 1.35μ. και το μεγάλο επίπεδο ύψους 1.40μ. και 1.45μ. Οι αγώνες την Παρασκευή θα αρχίσουν στις 11.00 και το Σαββατοκύριακο στις 10.00.

Στις κατηγορίες εφήβων και παίδων μετράει βαθμολογία για την ανάδειξη των φετινών Πρωταθλητών. Συγκεκριμένα, μετά το 2ο αγώνα πρωταθλήματος στην κατηγορία παίδων στις τρεις πρώτες θέσεις είναι τρεις αθλητές από την Θεσσαλονίκη, η Σοφία Νελλοπούλου με την Kolinda με 40 βαθμούς, η Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με την Kingsley Lady με 38 βαθμούς και ο Κομνηνός Καλανδρέας με τον Dukat και 36 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων προηγείται με τα δύο άλογά της, Cricket du Hequet και Marlon με 40 και 38 βαθμούς, αντίστοιχα,, η Πανελληνιονίκης Εφήβων 2008, Ζέτα Φούντα. Ακολουθεί στην 3η και 4η θέση της βαθμολογίας, ο Γρηγόρης Μαρινάκης με τον Loulou du Quesnay και η Στεφανία Μουρούζη με τον Calinou.




TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ