ΙΠΠΑΣΙΑ

Νικήτρια η Δενδρινού στο "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix

Νικήτρια η Δενδρινού στο "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix
δενδρινου

Η Ελίνα Δενδρινού αναδείχθηκε νικήτρια στο «Εθνική Τράπεζα» Grand Prix, που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο

Η Ελληνίδα αμαζόνα με τον Liberty, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις στο διεθνή αγώνα, κέρδισε το υψηλότερο αγώνισμα, Grand Prix ύψους 1.50μ., σημειώνοντας τη μοναδική άπταιστη διαδρομή από τους πέντε ιππείς που συμμετείχαν στον αγώνα διαβάθμισης. Ακόμη δύο Έλληνες ιππείς πήραν τα άλλα δύο μετάλλια. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Φουρλή με την Capuccino Z, που πήρε το ασημένιο μετάλλιο έχοντας 4 βαθμούς και χρόνο 43,08 στο μπαράζ και τον Πάρι Κουτσογιάννη με την Ganitop, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας επίσης 4 βαθμούς και χρόνο 46,37.
Ελληνική υπόθεση ήταν και το σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix του διεθνή αγώνα εφήβων, CSIJ-A, ύψους 1.35μ., που έγινε πριν από το τελευταίο αγώνισμα Grand Prix. Πέντε Έλληνες αθλητές έκαναν άπταιστη διαδρομή και μπήκαν στον αγώνα διαβάθμισης, όπου κρίθηκαν και τα μετάλλια. Χρυσός νικητής αναδείχθηκε ο Φίλιππος Παπαγεωργίου με τον Cumerrow με άπταιστη και χρόνο 41,81, ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Μόνικα Μαρτίνη με τον Cash Flow επίσης με άπταιστη και χρόνο 42,43 και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Αλέξανδρος Μανδρίνος με τον Jonky de Baussy με άπταιστη και χρόνο 43,2.

Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.35μ. την πρώτη θέση πήρε ο Ρουμάνος Valentin Velea που ίππευσε τον Andy σημειώνοντας τη γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 45,17. Στην 2η και 3η θέση ήταν δύο Έλληνες ιππείς, η Hannah Μυτιληναίου με τον Last Chance με άπταιστη και χρόνο 46,82 και ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Baladeur με άπταιστη και χρόνο 47,03.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα νέων ίππων για δεύτερη φορά στο διεθνή αγώνα κέρδισε την κατηγορία ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με την Vieanne με την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή στο μπαράζ και χρόνο 38,88. Δεύτερος ήταν ο Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Positivo με επίσης άπταιστη και χρόνο 45,37 και Τρίτη ήταν η Helen Shcut με τον Vandor με άπταιστη και χρόνο 46,57.




TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ