ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ολύμπιος Θρύλος, χρυσός στις καρδιές μας!"

"Ολύμπιος Θρύλος, χρυσός στις καρδιές μας!"
Γιαννιώτης

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανέφερε ως Ολύμπιο Θρύλο τον Σπύρο Γιαννιώτη στο κομμάτι που ανέβασε στην επίσημη σελίδα του, μετά τον άθλο του στη Μαραθώνια Κολύμβηση. Ανακοίνωση και από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Μαραθώνια Κολύμβηση και ο σύλλογός του, ο Ολυμπιακός, δεν θα μπορούσε να μην υμνήσει τον 36χρονο υπεραθλητή.

Τι έγραψε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

"Συγκλονιστικός, απίστευτος, ανυπέρβλητος, τεράστιος, θρυλικός ο Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο αγώνα της λαμπρής καριέρας του. Ο σπουδαίος αθλητής του Ολυμπιακού μετά από μια συγκλονιστική κούρσα, όπου τερμάτισε πρώτος με τον ίδιο χρόνο (1:52:59.8) με τον Ολλανδό Βέρταμν κατετάγη δεύτερος, αφού παρότι βρισκόταν μισό σώμα πιο μπροστά, έχασε στην τελευταία «χεριά» το χρυσό μετάλλιο. Η πρώτη θέση κρίθηκε στο φώτο φίνις αφού και οι δυο αθλητές πραγματοποίησαν τον ίδιο χρόνο. Έτσι ο αθλητής σύμβολο του Ελληνικού αθλητισμού και της Ελληνικής κολύμβησης, στέφθηκε ασημένιος Ολυμπιονίκης και η τεράστια επιτυχία του αποτελεί τον καλύτερο επίλογο της σπουδαίας καριέρας του. Στις καρδιές μας ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι χρυσός!".

Λίγη ώρα αργότερα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη με επίσημη ανακοίνωση της τον Γιαννιώτη. Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι «χρυσός» αθλητής υπόδειγμα που δόξασε για μία ακόμη φορά τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο και τη χώρα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ