ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι "καυτές" δίδυμες των Αγώνων (photos+vid)!

Οι "καυτές" δίδυμες των Αγώνων (photos+vid)!
Δίδυμες-αγώνες

Οι δίδυμες Βραζιλιάνες, Μπία και Μπράνκα Φέρερ, είναι η "hot" ατραξιόν των Αγώνων του Πεκίνου (pics+vid)!

Ο λόγος είναι πως δεν είναι μία αλλά δύο! Αναφερόμαστε στις Μπρία και Μπράνκα Φερές, τις 20χρονες δίδυμες Βραζιλιάνες, οι οποίες έχουν ταξιδέψει στην ασιατική πρωτεύουσα για να εκπροσωπήσουν και να τιμήσουν την "βερντεόρο" στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.
Οι δύο σέξι ξανθιές αθλήτριες ήταν πρόσφατα τα κεντρικά πρόσωπα στο εξώφυλλο του περιοδικού "VIP", με την υποσημείωση πως είναι "πραγματικά hot αθλήτριες που πρέπει να παρακολουθήσουμε οπωσδήποτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σχόλιο που συνοδεύει τις συγκεκριμένες αθλήτριες, με το συγκεκριμένο περιοδικό να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

"Είναι κρίμα που θα πρέπει να βρίσκονται όλη την ώρα κάτω από το νερό την ώρα που θα αγωνίζονται. Γιατί δεν κάνουν χόκεϊ, μπιτς βόλεϊ ή στίβο;"

Το τί θα καταφέρουν οι δίδυμες Βραζιλιάνες να κάνουν στους Ολυμπιακούς είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, ωστόσο παίρνουμε ως δεδομένο το ότι έχουν ήδη αποκτήσουν φανατικούς υποστηρικτές στην προσπάθειά τους να φέρουν κάποια διάκριση στη "χώρα της σάμπας".


































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ