ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

NoFinishLineAthens: Ρεκόρ στο 1 μίλι από Μαρινάκου και Πετρουλάκη

NoFinishLineAthens: Ρεκόρ στο 1 μίλι από Μαρινάκου και Πετρουλάκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Παναγιώτης Πετρουλάκης ξεχώρισαν στον αγώνα ενός μιλίου στο πλαίσιο του NoFinishLineAthens.

Ο αγώνας δρόμου του ενός μιλίου “HERBALIFENUTRITIONATHENSMILERUN” που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήταν το σημείο αναφοράς τη 2η ημέρα του φιλανθρωπικού αγώνα “NoFinishLineAthens” που είναι σε εξέλιξη στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αγωνιστικό αθλητισμό με τον αθλητισμό αναψυχής.

Πρωταγωνίστρια του αγώνα στο μίλι η πρωταθλήτρια Ελλάδος στους δρόμους ημιαντοχής Αναστασία Μαρινάκου του Παναθηναϊκού. Τερμάτισε πρώτη με χρόνο 04:55:57, επίδοση που θα αναγνωριστεί ως πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς η διαδρομή ήταν πιστοποιημένη από την παγκόσμια ομοσπονδία και ο αγώνας διεξάχθηκε με την παρουσία επίσημων κριτών του ΣΕΓΑΣ. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Πετρουλάκης του ΓΑΣ Ιλισσός με χρόνο 04:40:05. Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης τα αποτελέσματα και η εξέλιξη του κεντρικού φιλανθρωπικού αγώνα στο link: https://my.raceresult.com/203279/results

Ο κορυφαίος Έλληνας Μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών Σπύρος Ανδριόπουλος που εμπνεύστηκε τη διεξαγωγή του αγώνα μιλίου στην Ελλάδα έδωσε την εκκίνηση μαζί με τον Παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά. Μαζί την πρωταθλήτρια του επί κοντώ Ελένη Πόλακ έκαναν τις απονομές στους νικητές τις ημέρας.

Φωτογραφίες Βασίλης Κουτρουμάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ