ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Μητσοτάκης για Τέμπη: "Ανείπωτη τραγωδία, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο"

Μητσοτάκης για Τέμπη: "Ανείπωτη τραγωδία, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο"
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη PRINT SCREEN

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε για ανείπωτη τραγωδία και τόνισε ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μη συμβεί ξανά αντίστοιχο τραγικό συμβάν.

Τη θλίψη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Ο πρωθυπουργός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι η σκέψη όλων στους συγγενείς των θυμάτων και τόνισε ότι η υποχρέωση της Πολιτείας είναι πλέον να ταυτοποιηθούν οι σωροί να περιθαλπτούν οι τραυματίες και να γίνουν τα απαραίτητα για να μη γίνει ξανά τέτοια τραγωδία στο παρελθόν.

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνουμε σήμερα ως χώρα. Μιλάμε για μια ανείπωτη τραγωδία. Η σκέψη μας είναι με τους συγγενείς των θυμάτων. Υποχρέωσή μας να περιθάλψουμε τους τραυματίες και να ταυτοποιήσουμε τις σωρούς. Από εκεί και πέρα ένα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ, θα μάθουμε τα αίτια αυτής της τραγωδίας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο".

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ