ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θερμή υποδοχή των οπαδών της Βαλένθια στους παίκτες έξω από το Μεστάγια

Κορονοϊός: Θερμή υποδοχή των οπαδών της Βαλένθια στους παίκτες έξω από το Μεστάγια

Η Βαλένθια θα αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο κεκλεισμένων των θυρών "Μεστάγια", με τους οπαδούς των νυχτερίδων να δείχνουν πάντως τη στήριξή τους στην ομάδα δημιουργώντας θερμή υποδοχή στους παίκτες έξω το γήπεδο.

Αν η αποστολή της Βαλένθια να προκριθεί στους "8" του Champions League έγινε πολύ δύσκολη μετά την ήττα της με 4-1 στο Μιλάνο στο πρώτο της ματς με την Αταλάντα, η απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης (βρήκε σύμφωνη την UEFA) να γίνει σε άδειο "Μεστάγια" η ρεβάνς λόγω κορονοϊού ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη όσον αφορά στο βαθμό δυσκολίας.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Άλμπερτ Θελάδες δεν θα πρέπει να αισθάνονται απολύτως μόνοι καθώς υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που πιστεύει στην ανατροπή και αυτό το διαπίστωσαν το βράδυ της Τετάρτης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στον αγώνα ρεβάνς με τους "μπεργκαμάσκι".

Τότε που εκατοντάδες φίλοι των νυχτερίδων συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, με συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά της Αταλάντα, αψηφώντας τον κίνδυνο από τη συνάθροιση πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο.


10, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ