BEACH SOCCER

Κωνσταντακόπουλος: "Βατό ξεκίνημα και όλα για όλα"

Κωνσταντακόπουλος: "Βατό ξεκίνημα και όλα για όλα"

Ο έτερος επιθετικός της Εθνικής Beach Soccer, Πάρης Κωνσταντακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τις αναμετρήσεις στην Χάγη αλλά και την τελική φάση στη Μόσχα. Τι είπε ο έμπειρος άσος για την έδρα των Ολλανδών, την διαιτησία αλλά και το εξαιρετικό κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Για τον σκόπελο της προκριματικής φάσης του του European Beach Soccer League και τον ρόλο που θα παίξει η διαιτησία αναφέρθηκε ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος.

Ο διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις του στο Sport24.gr, μίλησε για την ετοιμότητα τις ομάδας να περάσει τον βατό... όμιλο με τις Ολλναδία και Αγγλία και εν συνεχεία να τα δώσει όλα για όλα στην Μόσχα για να μπει στην ελίτ της Ευρώπης.

Αρχικά ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για την προκριματική φάση και τους αγώνες στην Χάγη, σχολιάζοντας τον όμιλο αλλά και ένα πλεονέκτημα που θα έχουν οι γηπεδούχοι:

" Έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην Χάγη ως αντιπάλους την Ολλανδία και την Αγγλία. Δύο ομάδες που τις γνωρίζουμε αφού έχουμε ξαναπαίξει μαζί τους και νομίζω πως έχουμε ένα καλό όμιλο."

- Θεωρείς ότι η έδρα θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι σας;

"Έτσι όπως το θέτεις, όχι, Αν ωστόσο ψάξεις να βρεις κάτι πάνω σ' αυτό θα είναι πόσο ρόλο μπορεί να παίξει ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει η διαιτησία την γηπεδούχο Ολλανδία."

- Πάντως το κλίμα είναι καλό και υπάρχει πίστη στις δυνατότητες σας;

" Σαφώς. Όλοι θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Βέβαια, αυτό που έχουμε παρατηρήσει φέτος σε συνάρτηση με τις άλλες φορές είναι πως όλες οι ομάδες έχουν ανεβάσει το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Εμφανίζονται πιο δυνατοί και για τον λόγο αυτό εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και σκοπεύουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε."

Κωνσταντακόπουλος: "Βατό ξεκίνημα και όλα για όλα"

- Έχετε ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία σας. Αυτό βοηθάει αγωνιστικά;

" Ναι σίγουρα. Ηταν μια επιθυμία όλων για να έχουμε καλό αποτέλεσμα στην συνέχεια. Εδώ και δύο μήνες σχεδόν έχουμε ξεκινήσει και ευτυχώς αφού προέκυψαν κάποιοι μικροτραυματισμοί σε παίκτες, όπως εγώ για παράδειγμα, που ελπίζω να σταματήσουν στην συνέχεια και να είμαστε πλήρεις.

Ουσιαστικά, αυτό έκοψε έναν ρυθμό που είχαμε βρει μεταξύ μας, ωστόσο μέσα από την δουλειά που κάνουμε το διάστημα αυτό θα επανακάμψουμε και πάλι."

- Το 11ο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών, θα βοηθήσει εσάς με τους αγώνες που θα έχετε;

" Τα διάφορα τουρνουά σε πόλεις της Ελλάδας είναι κάτι θετικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ματς που θα δώσουμε στο ευρωπαϊκό. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και τον γνωρίζουμε άπαντες αυτό. Θέλουμε να κάνουμε ένα βατό ξεκίνημα στη Χάγη και μετά θα παίξουμε όλα για όλα."

Κωνσταντακόπουλος: "Βατό ξεκίνημα και όλα για όλα"
TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ