BEACH SOCCER

Καβαλάρης: "Ήρθε η ώρα για την 8αδα"

Καβαλάρης: "Ήρθε η ώρα για την 8αδα"

Για τον στόχο της πρόκρισης στις οκτώ καλύτερες ομάδες αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Sport24.gr, o αρχηγός της Εθνικής Beach Soccer, Κώστας Καβαλάρης. Ο επιθετικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για τα ματς της Χάγης και το επόμενο βήμα στην Μόσχα, τονίζοντας πως άπαντες θα δώσουν το 100%.

Ταυτόχρονα, με την έναρξη του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer, η Εθνική μας συνέχισε την προετοιμασία της κάνοντας προπόνηση στο νέο προπονητικό κέντρο στην Ραφήνα.

Λίγα λεπτά, πριν το "βαρύ" πυροβολικό μας, Κώστας Καβαλάρης σε δηλώσεις του στο Sport24.gr, αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πρόκληση που καλείται να ξεπεράσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος αρχικά αναφέρθηκε στους προκριματικούς αγώνες της Χάγης και την "δίψα" των Ελλήνων να κερδίσουν τα δύο κρίσιμα ματς που θα τους δώσουν το εισιτήριο για να πάνε στην τελική φάση της Μόσχας.

" Βρισκόμαστε στην ένατη θέση στην κατάταξη της Ευρώπης και νομίζω πως έφτασε η ώρα να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην πρώτη οκτάδα των καλύτερων Εθνικών στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι το αξίζουμε αφού διαθέτουμε πολύ καλό υλικό.

Εξάλλου, τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε και την ύστατη ώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Η είσοδος στην οκτάδα" είπε αρχικά ο Καβαλάρης.

Στην Μόσχα για το καλύτερο δυνατό...

Ο επιθετικός της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε επίσης στους δύο αντιπάλους της Χάγης αλλά και το επόμενο δύσκολο βήμα, δείχνοντας το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της πίστης για την πρόκριση.

" Στην Χάγη θα αντιμετωπίσουμε την Αγγλία και την Ολλανδία, δύο ομάδες που τις ξέρουμε και μας ξέρουν αλλά έχουμε και θετικές εντυπώσεις αφού στο παρελθόν τις έχουμε νικήσει.

Οπότε μπορώ να χαρακτηρίσω ευνοϊκή την κλήρωση. Πιστεύουμε όλοι στις δυνάμεις μας"

Καβαλάρης: "Ήρθε η ώρα για την 8αδα"

Εν συνεχεία ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε και στον "σκόπελο" της επόμενης τελικής φάσης του European Beach Soccer League, στην Μόσχα στις αρχές (4-7) Αυγούστου.

" Εφόσον τα καταφέρουμε στην Χάγη, μετά έχουμε τα πιο δύσκολα. Στην Ρωσία θα παλέψουμε μέσα από 6 ομάδες να βγούμε πρώτοι για να μπούμε στο Group A.

Δηλαδή την «ελίτ» της Ευρώπης, που την αποτελούν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της. Για τον λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία και δουλεύουμε γι' αυτό και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι 100%.

Και θεωρώ σημαντικό παράγοντα και την συμμετοχή μας και στα τουρνουά του φετινού πρωταθλήματος που θα μας δώσουν την ευκαιρία να βρεθούμε (πέραν των προπονήσεων) και σε επίπεδο αγώνα με τους συμπαίκτες μου."

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ