BEACH SOCCER

Αστραφτερή εκκίνηση για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Αστραφτερή εκκίνηση για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Από την Ραφήνα... δόθηκε η εκκίνηση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer που επιφυλλάσει έξι σούπερ προκριματικές φάσεις και την τελική στην Καλαμάτα. Το Sport 24.gr ήταν στην συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει με δηλώσεις και video όσα συνέβησαν... (video)

Η αντανάκλαση από το "χρυσό" της άμμου, το άρωμα της θάλασσας από την παραλία της Ραφήνας δίπλα έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εκκίνηση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, η "σέντρα" έγινε με την συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer αλλά και τους τοπικούς φορείς που έδωσαν το παρών όπως και σύσσωμη η Εθνική Ελλάδος. Γιαλεσάκης: "Να μπούμε στην ελίτ της Ευρώπης". Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει...

Από την παραλία Ραφήνας όπου βρίσκεται το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας beach soccer, θα ξεκινήσει στις 9 Ιουνίου, το συναρπαστικό ταξίδι του στις όμορφες ελληνικές παραλίες, το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER.

Σε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου με υποδοχή δύο ωραίες αιθέριες παρουσίες, το παρόν στο πάνελ του roof garden του ξενοδοχείου "Ακτή", έδωσαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου Κώστας Μότσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., Νικόλαος Δημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Αθλητικών γεγονότων Δήμου Κορινθίων Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σάλας και Άμμου Παναγιώτης Κεραμιδάς, καθώς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γιαλεσάκης, με σύσσωμη την Εθνική ομάδα στο πλευρό του.

Αστραφτερή εκκίνηση για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μότσης: "Και ακαδημίες που θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο στην άμμο"

Εκτός από το καλωσόρισμα για την έναρξη της νέας χρονιάς ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου Κώστας Μότσης, μίλησε και για ακαδημίες που σκέφτεται η ομοσπονδία να δημιουργήσει.

" Για 11 συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer ξεκινά το ταξίδι του στις ονειρικές παραλίες της Ελλάδας. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, όπως το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, που μας στηρίζει για 4 συνεχή χρονιά, την Νο1 στοιχηματική εταιρεία online BWIN, τον οικολογικό οργανισμό ECO ROCKS, την ΕΤΕΚΑ, τις ιστοσελίδες Dailymotion και Sport24.gr, και την εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κο Ν. Δημητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση που δίνει την έναρξη για το φετινό πρωτάθλημα στην παραλία δίπλα από το Λιμάνι της Ραφήνας, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Τριγλίας Ραφήνας κο Γ. Χαχολάκη για την συνεργασία που ξεκίνησε με την ένωση, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ακαδημίες που θα ασχοληθούν με το ποδοσφαίρου στην άμμο. Επίσης τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων κο Γιώργο Φαρμάκη που παρά το δύσκολο και βεβαρημένο πρόγραμμα του, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση."

Δημητρόπουλος: "Αναγάγει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι"

Με αρκετό χιούμορ και διάθεση ξεκίνησε την ομιλία του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., Νικόλαος Δημητρόπουλος, ο οποίος εκτός από την παρουσίαση του λιμανιού αναφερόμενος σε... καβούρια και τον τέως πρωθυπουργό που συνέδεσαν το όνομά τους αναφέρθηκε στην διοργάνωση, λέγοντας:

" Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός beach Soccer 2011, είναι μια αναπτυξιακή ενέργεια, που κάνει γνωστή την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτή η νέα συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια, αφού σκοπός της είναι να διαμορφώσει σωστά την νεολαία και να αναγάγει το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι»."

Χαχολάκης: "Να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει το Beach Soccer"

Λάτρης του ποδοσφαίρου με το οποίο ασχολείται πολλές ώρες από την καθημερινότητά του, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης, μίλησε για αλληλοβοήθεια με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άμμου.

" Είναι τιμή για το σωματείο του Α.Ο. Τριγλίας, η συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άμμου και τον πρόεδρο της Κώστα Μότση. Σκοπό μας είναι να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει το Beach Soccer τόσο για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα, όσο και για να δημιουργήσουμε και εμείς μια ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ανταγωνιστικά."

Φαρμάκης: "Θα γνωρίσει ο κόσμος την ομορφιά από τις παραλίες του Κορινθιακού"

Για την πανέμορφη παραλία Αλμυρής και το λιμάνι της Κόρφου μίλησε ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών και Αθλητικών γεγονότων Δήμου Κορινθίων Γιώργος Φαρμάκης, που θα φιλοξενήσει το 4ο φετινό τουρνουά.

" Είναι μεγάλη μας χαρά που για πρώτη φορά οι παραλίες του Κορινθιακού θα φιλοξενήσουν την μεγάλη γιορτή του Πρωταθλήματος Γερμανός Βeach Soccer 2011 και θα γνωρίσει και ο κόσμος την ομορφιά τους, μέσα από την προβολή που θα τους δώσει το τουρνουά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος."

Κεραμίδας: "Να γίνουν καλά παιχνίδια... εύχομαι σε διαιτητές και αθλητές"

Επί σειρά ετών ο πρόεδρος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σάλας και Άμμου Παναγιώτης Κεραμιδάς έδωσε το παρών και χωρίς πολλά λόγια αναφέρθηκε στην επιτυχία που έχει η διοργάνωση.

" Είναι μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και χρόνια από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Μότση και η οποία συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία ως σήμερα. Θέλω να ευχηθώ και εγώ καλή τύχη τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους διαιτητές και να γίνουν καλά παιχνίδια."

Γιαλεσάκης: "Να μπούμε στην ελίτ της Ευρώπης"

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γιαλεσάκης αναφέρθηκε για την πορεία και τους στόχους της Εθνικής ομάδας και μίλησε για δύο σημαντικά σκέλη.

" Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ραφήνας αλλά και τις άλλες περιοχές της Ελλάδος που θα μας φιλοξενήσουν. Ως πρώτο σκέλος σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους προκριματικούς αγώνες της Χάγης. Εκεί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να ταξιδέψουμε στην Μόσχα, όπου θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στο Group A, δηλαδή την «ελίτ» της Ευρώπης. Έχουμε την ομάδα για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο."

Τα φετινά τουρνουά για τον νέο "πρωταθλητή"

Για 4 συνεχή χρονιά χορηγός τίτλου θα είναι το δίκτυο καταστημάτων "ΓΕΡΜΑΝΟΣ". Τις προσπάθειες των αθλητών για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων θα ενισχύσει φέτος και η εταιρία ΝΟΚΙΑ που σε συνεργασία με τον "ΓΕΡΜΑΝΟ" θα προσφέρουν όμορφα δώρα και ευχάριστες στιγμές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε όλα τα τουρνουά.

Άξιοι υποστηρικτές σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι επίσης, η στοιχηματική εταιρεία bwin no1 online gaming εταιρεία, η οποία για πρώτη φορά βρίσκεται κοντά στο άθλημα του beach soccer, ο οικολογικός οργανισμός ECO ROCKS, η ΕΤΕΚΑ, τα sites Sport24.gr και Dailymotion και η εφημερίδα Εξέδρα από τα οποία θα παρέχεται και live streaming αναμετάδοση των αγώνων.

Αστραφτερή εκκίνηση για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Αναλυτικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2011, θα διεξαχθεί τις παρακάτω ημερομηνίες, στις εξής περιοχές:

1η προκριματική φάση: 9-12 Ραφήνα (Λιμάνι Ραφήνας)

2η προκριματική φάση: 16-19 Ιουνίου: Μύκονος (Παραλία Καλό Λιβάδι – beach bar Cantina)

3η προκριματική φάση: 30 Ιουνίου-3 Ιουλίου: Χαλκιδική (Ν. Μουδανιά – Beach bar Prive)

4η προκριματική φάση: 7-10 Ιουλίου: Κόρινθος ( Παραλία Αλμυρής )

5η προκριματική φάση: 14-17 Ιουλίου: Στυλίδα (Ράχες)

6η προκριματική φάση: 21 -24: Κέρκυρα ( Δασιά – Beach Bar Malibu)

Τελική φάση: 2-7 Αυγούστου: Καλαμάτα.

Η "χρυσή βίβλος" των πρωταθλητών

Τρεις ομάδες από την Αθήνα έχουν μέχρι τώρα την τιμητική τους αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer ισάριθμες ομάδες τους έχουν κατακτήσει τον τίτλο. Παρακάτω είναι οι ομάδες και σε παρένθεση οι πόλεις από τις οποίες προέρχονται που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή.

2001: Άτταλος (Αθήνα)

2002: Ρόδος ( Ρόδος)

2003: Tango ( Πάργα)

2004: Fair Play (Αθήνα)

2005: Oranie (Κρήτη)

2006: Santat café (Αθήνα)

2007: Dimello (Κατερίνη)

2008: Gaspar Boys (Πάτρα)

2009: Novelty (Αθήνα)

2010: Santat café (Επανομή)

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ