BEACH SOCCER

Προπονήθηκε η Εθνική... ενόψει Χάγης

Προπονήθηκε η Εθνική... ενόψει Χάγης

Στο προπονητικό κέντρο της Ραφήνας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο. Την πρόκριση στα τελικά του European Beach Soccer League, μέσω της προκριματικής φάσης στην Χάγη της Ολλανδίας. (video)

Μετά την εκκίνηση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer με την συνέντευξη Τύπου που μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν και οι διεθνείς μας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήγε απευθείας για προπόνηση.

Ο τεχνικός της Εθνικής, Νίκος Γιαλεσάκης δεν θέλει να πηγαίνει ο χρόνος χαμένος και μετά την παρουσίαση που έδωσαν το παρών όλοι οι διεθνείς, αμέσως μεταφέρθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει η πρεμιέρα του φετινού μαραθώνιου και προπόνησε τους διεθνείς.

Εξάλλου, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμη στο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θέλουν η Εθνική μας να μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στις οκτώ καλύτερες ομάδες, αφού ήδη κατέχει την ένατη θέση και υπολείπεται μόλις μία.

Για να επιτευχθεί αυτό το γεγονός θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει τον σκόπελο της προκριματικής φάσης του του European Beach Soccer League, όπου θα αντιμετωπίσει ως αντιπάλους την Αγγλία και την Ολλανδία.

Οι δύο αντίπαλοι είναι στο ίδιο επίπεδο με το Εθνικό μας συγκρότημα και οι συναντήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν προκριθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν στην Μόσχα 4-7 Αυγούστου 2011.

Τα υπόλοιπα τουρνουά του Γκρουπ Β έχουν ως εξής:

Βέρνη (Ελβετία) – Ισραήλ, Ουγγαρία, Νορβηγία

Ιταλία – Γαλλία, Αζερμπαιτζάν, Λευκορωσία

Βερολίνο (Γερμανία) – Γερμανία, Τσεχία, Ανδόρα

Στην τελική φάση προκρίνονται ο πρώτος κάθε ομίλου, ο καλύτερος δεύτερος όλων και ο 8 από τα τουρνουά του γκρουπ Α. Οι έξι ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ