ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H γυμνή... διαμαρτυρία της Α.Μπίαρντ!

H γυμνή... διαμαρτυρία της Α.Μπίαρντ!
Μπίαρντ

Eκστρατεία κατά της εκμετάλλευσης των ζώων έκανε μέσω γυμνής φωτογράφησης η Α.Μπίαρντ (photos)!

Ο λόγος για την δις χρυσή Ολυμπιονίκη στην κολύμβηση και πρώην μοντέλο του Playboy, Αμάντα Μπίαρντ, η οποία βρήκε έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο να δείξει την συμπαράστασή της προς τo ζωικό βασίλειο, λίγο πριν ριχτεί στη μάχη για να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην Αθήνα για τα 200 μέτρα.
Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα αθλήτρια βγήκε στους δρόμους του Πεκίνου κρατώντας ένα μεγάλο πόστερ με εκείνη γυμνή και το ακόλουθο μήνυμα: "Νιώστε άνετοι με το σώμα σας. Μην φοράτε πάνω σας δέρμα ζώων".


"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένας σπουδαίος τόπος συνέρευσης ανθρώπων για να περάσω το μήνυμά μου. Είναι κάτι το εξαιρετικό για μένα. Αυτό που υποστηρίζω είναι να μην σκοτώνουμε αθώα ζώα", τόνισε η Μπίαρντ και συνέχισε: "Δεν προσπαθώ να μπω στο πρόσωπο κάποιου ή να είμαι σκληρή και αρνητική.


Θέλω να είμαι ήρεμη και να ακουστεί η φωνή μου. Το κάνω για όλα αυτά τα ζώα που δεν έχουν φωνή για να μιλήσουν και να ακουστούν".


Να σημειωθεί ότι αρχικά η διαμαρτυρία της Αμερικανίδας κολυμβήτριας ήταν να γίνει στο "Water Cube", εκεί που θα διεξαχθούν οι Αγώνες Κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως μετά την άρνηση των Κινέζων διοργανωτών η διαμαρτυρία έλαβε χώρα στην νότια είσοδο του ολυμπιακού χωριού.

Δείτε φωτογραφίες με τη... διαμαρτυρόμενη Αμάντα Μπίαρντ:

































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ