BEACH SOCCER

Φουλάρει.. η Εθνική ενόψει Χάγης

Φουλάρει.. η Εθνική ενόψει Χάγης

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος Beach Soccer συνεχίζεται εντατικά στην Ραφήνα και τα δύο φιλικά με την Ρουμανία στο περιθώριο της α΄ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος το τριήμερο (10,11,12/06) αναμένεται να βοηθήσουν. Κοσμοσυρροή στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο νέο προπονητικό κέντρο.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική ενόψει των πρώτων δυνατών καλοκαιρινών φιλικών με την Ρουμανία, το Σάββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου στην Ραφήνα, στο πλαίσιο της Α΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011.

Οι παίκτες του Νίκου Γιαλεσάκη έχουν σαν σκοπό την άνοδο στο GROUP A της Ευρωπαϊκής Ζώνης, εκεί δηλαδή που αγωνίζονται οι ελίτ ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Για να γίνει αυτόθα πρέπει η χώρα μας να πάρει αρχικά το εισιτήριο από την προκριματική φάση της Χάγης 27-31 Ιουλίου, από τις Αγγλία και Ολλανδία και στην συνέχεια να κερδίσει την άνοδο στην Μόσχα, όπου θα γίνει η τελική φάση 4-7 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι λόγω των ανοικτών προπονήσεων, αρκετός κόσμος από την Ραφήνα και τις γύρω περιοχές βρίσκεται καθημερινά στο γήπεδο δίπλα στο λιμάνι της πόλης.

Φουλάρει.. η Εθνική ενόψει Χάγης

Το άθλημα κερδίζει καθημερινά νέους φίλους που παρακολουθούν από κοντά τις προπονήσεις των διεθνών, δείχνοντας όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο για το ποδόσφαιρο στην άμμο όσο και για την πορεία της Εθνικής, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζουν και οι ίδιοι τις δυνατότητες τους στην άμμο.

Εξάλλου σύντομα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γιαλεσάκης θα προπονεί τις ακαδημίες που θα δημιουργήσει η Εθνική ομάδα στον συγκεκριμένο χώρο.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ