ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Ένατος ο Τσακνάκης

Ένατος ο Τσακνάκης
τσακνακης

Την ένατη θέση κατέλαβε ο Τσακνάκης στη Βίτοσα, αλλά θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά

Στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίτοσα βρίσκεται η εθνική ομάδα του αλπικού σκι, συμμετέχοντας σε δύο ιδιαίτερα δυνατούς αγώνες σλάλομ. Στον πρώτο χρονικά αγώνα ο Αλέξανδρος Τσακνάκης ήταν ο καλύτερος των Ελλήνων σκιέρ και πλασαρίστηκε στην ένατη θέση της κατάταξης.
Ωστόσο ο 23χρονος σκιέρ δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του. " Περίμενα κάτι καλύτερο. Ήμουν σε καλή κατάσταση και στη δεύτερη διαδρομή, αλλά δεν κατάφερα να ελέγξω την ταχύτητα που ανέπτυξα. Ωστόσο παρά τα δύο μεγάλα φρεναρίσματα, πήρα αυτή τη θέση".

Και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής «χτύπησαν» τον αγώνα, προσπαθώντας να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Ο Νίκος Μπόνου κατέλαβε την 11η θέση, ο Παύλος Τριποδάκης ήταν 13ος και ο Στέφανος Τσιμικάλης ακολούθησε στην 14η θέση.

Εκτός από τα μέλη της εθνικής ομάδας, αρκετοί Έλληνες αθλητές κυνήγησαν βαθμούς στον εν λόγω αγώνα, με τον 19χρονο Χρυσόστομο Καραμανίδη του ΣΧΟ Καστοριάς να καταλαμβάνει την 19η θέση. Η Σοφία Ράλλη δεν κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη διαδρομή και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία στο δεύτερο σλάλομ.




TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ