ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Ελλάς Σερβία Συμμαχία

Ελλάς Σερβία Συμμαχία
χιονοδρομία

Τον καλύτερο τους εαυτό παρουσίασαν οι έλληνες σκιέρ σε διεθνείς αγώνες στη Σερβία

Οι Έλληνες σκιέρ σημείωσαν στην πλειοψηφία τους υψηλά αποτελέσματα, φτάνοντας τα προσωπικά τους ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS.
Αλπικό Σκι

Καλύτερα από ποτέ!





Σε καλύτερη μοίρα απ’ όλους ο Αλέξανδρος Τσακνάκης, που έφυγε με τα καλύτερα αποτελέσματα στις αποσκευές του. Ο Βολιώτης σκιέρ δίνοντας συνέχεια στα καλά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα πήρε τη 10η θέση στο σλάλομ της πρώτης ημέρας και την 14η, τη δεύτερη ημέρα.

Στο ίδιο επιτυχημένο μοτίβο ακολούθησαν ο Νίκος Μπόνου και ο Στέφανος Τσιμικάλης. Ο πρώτος ακολούθησε σε αποτελέσματα τον Τσακνάκη όντας 12ος την πρώτη ημέρα και 13ος τη δεύτερη.

Ο Τσιμικάλης έδειξε πως έχει αφήσει πίσω τις κακές ημέρες του τραυματισμού και μάζεψε με τις επιδόσεις του σημαντικούς βαθμούς FIS. Αν και στο πρώτο σλάλομ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδρομή, την επόμενη ημέρα πλασαρίστηκε στη 17η θέση, μετρώντας 51 βαθμούς FIS.

Άτυχη της αποστολής αναδείχθηκε η Σοφία Ράλλη. Η νεαρή σκιέρ αν και είχε καλή επίδοση στα σκι της δεν κατάφερε να το εκφράσει στην πίστα, μένοντας εκτός αγώνα και τις δύο ημέρες.

Απόλυτα ευχαριστημένος δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΧ σε θέματα αλπικών αγωνισμάτων, Μιχάλης Ζουράρις: "Βρισκόμαστε μέσα στο πλάνο. Τόσο σε ό,τι αφορά το φορμάρισμα των αθλητών, όσο και σε αποτελέσματα. Είναι μια χρονιά που θα μας περάσει με εξαιρετικό τρόπο απ’ ότι φαίνεται στην επόμενη, του παγκοσμίου πρωταθλήματος και της πρόκρισης για τους ολυμπιακούς αγώνες".



Συνέχεια στην Τουρκία



Τα μέλη της εθνικής ομάδας ταξίδεψαν για την Κωνσταντινούπολη, όπου από εκεί θα βρεθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Ερτσουρούμ για δύο δυνατούς αγώνες σλάλομ και γιγαντιαίου σλάλομ στις 15 και 16 Μαρτίου. Η γειτονική χώρα διοργανώνει και άλλο ένα σημαντικό αγώνα, αυτή τη φορά στο Καρς στις 17 και 18 Μαρτίου. Οι Έλληνες σκιέρ θα αναζητήσουν κι εκεί καλές καταβάσεις.

Πλούσιο Σαββατοκύριακο



Στο Καιμάκτσαλαν στρέφεται το αγωνιστικό χιονοδρομικό ενδιαφέρον για το προσεχές σαββατοκύριακο με τον ΟΧ Έδεσσας να διοργανώνει τρεις σημαντικούς αγώνες. Πάνω από 160 αθλητές και αθλήτριες θα εκκινήσουν στο χιονοδρομικό κέντρο του Βόρρα, με λαμπερότερη συμμετοχή αυτή της Σοφίας Ράλλη, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.










TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ