ΤΡΙΑΘΛΟ

Έλαμψε η Ελλάδα στη στην Φλοριανόπολις

Έλαμψε η Ελλάδα στη στην Φλοριανόπολις

Οι διοργανώσεις «Ironman Triathlon», είναι μια σειρά αγώνων τριάθλου μεγάλων αποστάσεων, που γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και διοργανώνονται από το World Triathlon Corporation (WTC).

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (4:35 ώρα Ελλάδας) στην Φλοριανόπολις της Βραζιλίας έπειτα από 15 ώρες και 55 (15:54:55) λεπτά υπεράνθρωπης προσπάθειας η Έφη Σίψα έγινε η 3η Ελληνίδα (μετά την Τατιάνα Κυριακοπούλου [Switzerland, Zurich 2005] και την Μαρία Καμισάκη [Austria, Klagenfurt 2012 - Germany, Frankfurt 2013) που τερμάτισε έναν αγώνα τριάθλου Ironman.

Η Έφη, η οποία είναι αθλήτρια του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ), ολοκλήρωσε τον αγώνα της, τραυματισμένη στο πόδι (θλάση δεξιού γαστροκνημίου) από την σκληρή προπόνηση της περασμένης χρονιάς.

Οι διοργανώσεις «Ironman Triathlon», είναι μια σειρά αγώνων τριάθλου μεγάλων αποστάσεων, που γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και διοργανώνονται από το World Triathlon Corporation (WTC). Περιλαμβάνουν 3,86 χλμ. κολύμβηση, 180,25 χιλιόμετρα ποδηλασία και μαραθώνιο 42,19 χιλιομέτρων, με αυτή τη σειρά και χωρίς διακοπή.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις «Ironman» έχουν μια αυστηρή προθεσμία 17 ωρών για την ολοκλήρωση του αγώνα, ο οποίος ξεκινάει στις 7 το πρωί και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Έλαμψε η Ελλάδα στη στην Φλοριανόπολις
Έλαμψε η Ελλάδα στη στην Φλοριανόπολις
TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ