BEACH SOCCER

Εκκίνηση... με πολλά γκολ

Εκκίνηση... με πολλά γκολ

Πλήθος κόσμου αλλά και πολλά γκολ είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσοι βρέθηκαν στην εκκίνηση του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 στο λιμάνι της Ραφήνας. The saints, Τριγλία Ραφήνας και Avanti café οι πρώτοι νικητές.

Στο Λιμάνι της Ραφήνας δόθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκκίνηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011. Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου οι καλύτερες ομάδες της Αττικής μάχονται για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Τελική Φάση της Καλαμάτας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τους αγώνες αλλά και την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ενόψει των δύο κρίσιμων δυνατών φιλικών με την Ρουμάνια (Σάββατο-Κυριακή).

Στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία του πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

* The saints - Απρόβλεπτοι 4-2

* Τριγλία Ραφήνας - Ατλαντις 3-0

* Avanti café - Παντοφλίνο 3-1

Διαιτητές των τριών αναμετρήσεων ήταν: Κρετσίνος Γεώργιος, Άννινος Πολύδωρος, Βικτωράτος Νεκτάριος υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου διαιτησίας της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Χρήστου Κολοκυθά.

Δημητρόπουλος: "Αναμένεται πλήθος κόσμου"

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Νίκος Δημητρόπουλος υποστήριξε για την έναρξη του τουρνουά και την εκδήλωση, μετά το πέρας της πρώτης μέρας:

" Ξεκίνησε πολύ πετυχημένα η πρώτη μέρα των αγώνων και αναμένεται πλήθος κόσμου τις επόμενες ημέρες όπου οι αγώνες παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε μία τόσο όμορφη εκδήλωση και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε το άθλημα του beach soccer στην Ραφήνα."

Στην Μύκονο... με παρέα δώρα και "beach Ladies"

Κατά την διάρκεια των αγώνων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί και το Beach Soccer Festival όπου οι χορηγοί Γερμανός και Nokia θα έχουν περιπτερά στα οποία οι θεατές θα μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια και να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Παράλληλα, την διοργάνωση θα ομορφύνουν με την παρουσία τους οι cheerleaders του Beach Soccer, οι "beach Ladies". Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές συμμετοχών για τα υπόλοιπα τουρνουά που θα διεξαχθούν ανα την Ελλάδα:

* 16-19 Ιουνίου Μύκονος

* 30 Ιουνίου-03 Ιουλίου Χαλκιδική

* 07-10 Ιουλίου Κόρινθος

* 14-17 Ιουλίου Στυλίδα

* 21-24 Ιουλίου Κέρκυρα

* 02-07 Αυγούστου Καλαμάτα (τελική φάση)

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ