ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Δράση στο ΟΑΚΑ

Δράση στο ΟΑΚΑ
New Image ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για 2ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην ξιφασκία που περιλαμβάνει Κύπελλο Ελλάδος και διεθνείς "εξετάσεις".

Σε εθνικό επίπεδο, δηλαδή, έχουμε αύριο (Σάββατο) στο ΟΑΚΑ το β΄ μέρος του Κυπέλλου Ελλάδος, που αφορά το ξίφος ασκήσεως Ανδρών (από τις 9.30 το πρωί) και Γυναικών (από τις 2.30 το μεσημέρι).
Από την άλλη, το ίδιο 2ήμερο, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα 3πλή ελληνική εξόρμηση στην Ευρώπη για τα νεανικά σπαθιά μας, εν όψει, μάλιστα, και του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων την ερχόμενη εβδομάδα στην Πράγα. Συγκεκριμένα:

α)Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων ανδρών/γυναικών "Ποντ ντε Σορ", στη Λισαβόνα, αγωνίζονται στο ξίφος μονομαχίας Γεωργιάδου, Βέικου, Γκίνης και Γεωργιάδης.

β)Στο διεθνές τουρνουά Εφήβων/Νεανίδων "Κύπελλο Κορασέλ", στο Γκέντελε/Ουγγαρία, μετέχουν στη σπάθη Αθανασόπουλος, Τυπάλδος, Αγγελακοπούλου, Κουτσοθανάση και Χ΄΄γεωργίου.

γ)Στο διεθνές τουρνουά Εφήβων/Νεανίδων "Κύπελλο Σαμάρια", στο Σαμορίν/Σλοβακία παίρνουν μέρος στο ξίφος ασκήσεως Κοντοχριστόπουλος, Λέκκας, Μπουρδάκου και Κωστίδου.






TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ