ΙΠΠΑΣΙΑ

"Ασημένια" η Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη

"Ασημένια" η Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη
Ιππασία

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό υπερπήδησης εμποδίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατέκτησε η Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα, που είχε μέλη της την Ελίνα Δενδρινού με τον Liberty, τον Μιχάλη Κάζη με το Gorky Rouge, τον Γιούρι Κερμέντι με τον Siljona B και τον Στέλιο Σταυρουλάκη με τον Escordio, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ομαδικό αγώνισμα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Συρίας και τρίτη η ομάδα της Βουλγαρίας.
Στο σημαντικότερο και υψηλότερο αγώνισμα Grand Prix, η Ελίνα Δενδρινού και ο Liberty κατέλαβαν την 4η θέση σε σύνολο 39 ιππέων και αμαζόνων. Ο Φίλιππος Χάγερ με τον Anloka σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 65,62.

Οκτώ μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων

Οκτώ μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα, είναι ο απολογισμός της Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Κατερίνη.

Η ομάδα των Παίδων πέτυχε το απόλυτο κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια, το πρώτο στο Ατομικό με τη Λάουρα Μαρτίνη και το δεύτερο στο Ομαδικό, με τη Λάουρα Μαρτίνη και την Bright Spark, τον Στέφανο Παπαγεωργίου και τον Baldessarini, την Άννα Μαρία Παπαγεωργίου και την Kingsley Lady, την Βασιλική Μπάτου και τον Quidam. Τρίτη Βαλκανιονίκης Παίδων ήταν η Έλλη Φραγκούλη με τον Cosmic Coco.

Στην Κατηγορία Εφήβων οι Ζέτα Φούντα με τον Marlon, Αλέξανδρος Μανδρίνος με τον Jonky de Baussy, Δημήτρης Μπάσδρας με τη Neksia και Φίλιππος Παπαγεωργίου με τον Cummerrow, κατέλαβαν την 2η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα, όπου η Ρουμανία αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης. Στο Ατομικό το ασημένιο πήρε η Μόνικα Μαρτίνη με τον Java Keltic Son και το χάλκινο η Ζέτα Φούντα με τον Marlon.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων στο Ομαδικό οι Μαργαρίτα Δενδρινού με τον Lacoro, Νατάσα Δαγκλή με τον My Star, Νατάσα Φούκη με την Lady Capitol και Χριστίνα Δημητρακοπούλου με τον Paco Rabbane κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στο Ατομικό το χάλκινο κέρδισε η Εμμανουέλλα Ερρέρα με τον Consulting.











TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ