ΙΠΠΑΣΙΑ

Θρίαμβος στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Θρίαμβος στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας
σκλαβουνου

Η Ελληνική Ομάδα θριάμβευσε στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας

Οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά επτά μετάλλια, εκ των οποίων τα πέντε ήταν χρυσά. Συγκεκριμένα, κέρδισαν τα τρία χρυσά μετάλλια στα ομαδικά αγωνίσματα, δύο χρυσά μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα των κατηγοριών παίδων και εφήβων, ένα ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό εφήβων και ένα χάλκινο στο ατομικό ενηλίκων.
Η Κέλλη Σκλαβούνου (στη φωτογραφία) με την Dynastie αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Βαλκανίων στην Κατηγορία Εφήβων με ποσοστό 69,450%, ενώ στην 2η θέση των εφήβων βρέθηκε η Λία Κουδούνη με τον Donnergroll με ποσοστό 67,30%. Στην κατηγορία Παίδων το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα πήρε η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον Red Diamond με ποσοστό 69,57%, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα των ενηλίκων κέρδισε η Χαρά Πουλή με τον Wandango 14 με ποσοστό 64,40%.

Στη «χρυσή» ομάδα των παίδων, η οποία συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό 190,550%, εκτός της Αμαρυλλίς Γουλανδρή, συμμετείχαν ακόμη η Μαρία Μπάσδρα με τον Gello Notturno, η Δανάη Στεφανίδη με τον Wilster και η Ηλέκτρα Σταυρογιάννη με την Wendy. Η ομάδα των εφήβων, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό με συνολικό ποσοστό 184,52%, πήραν μέρος εκτός της Σκλαβούνου και της Κουδούνη, η Σοφία Αφένδρα με τον Lahmar Gravvaenge και η Άννα Μαρία Παπαγιαννάκου με τον Laousse. Τέλος στην ομάδα των ενηλίκων, που ήταν επίσης «χρυσή» με ποσοστό 183,53%, συμμετείχαν εκτός της Πουλή, η Ελένη Μυράτ με τον Hitrol, ο Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Rigoletto και η Λίτα Τσαγκάρη με τον Alyur.


TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ