ΙΠΠΑΣΙΑ

Αρχίζει το Κύπελλο εμποδίων

Αρχίζει το Κύπελλο εμποδίων
φουντα

Το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας στην Υπερπήδη Εμποδίων

Στις εγκαταστάσεις Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στον Παράδεισο Αμαρουσίου θα φιλοξενηθεί ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου, στον οποίο θα λάβουν μέρος ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.
Οι αγώνες θα αρχίσουν την Παρασκευή στις 12.00 και το Σαββατοκύριακο στις 10.00, ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 200 ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα. Θα διεξαχθούν αγωνίσματα νεολέκτων ίππων και διαφόρων υψών που θα κυμαίνονται από 1.10μ. έως και 1.45μ.

Τους δύο μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν συνολικά τρεις αγώνες Κυπέλλου και θα αναδειχθούν Κυπελλούχοι σε όλες τις κατηγορίες.

Στην περσινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας Κυπελλούχοι είχαν αναδειχθεί στις Κατηγορίες Α Ενηλίκων και Αμαζόνων η Κατερίνα Ντουμποντέλ με την Flower Lady και τον Sofist αντίστοιχα, στις Κατηγορίες Εφήβων, Γ και Νέων Ίππων η Ζέτα Φούντα (φωτό) με τον Kricket du Hecquet, την Blue Girl και τον Kannan Z Bebe αντίστοιχα, στην Κατηγορία Β ο Φίλιππος Χάγερ με τον Larpauit de Jet και στην Κατηγορία Παίδων ο Δημήτρης Μπάσδρας με τον Gipsan.




TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ