SPORT24

Διούδης: "Μεγάλος… ο βαθμός στο Βικελίδης"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, επανήλθε στην ενδεκάδα του τριφυλλιού και με την απόδοση του βοήθησε τους πράσινους να φύγουν με έναν σημαντικό βαθμό από το "Κλ. Βικελίδης" όπως υποστήριξε στον Sport24 Radio 103,3.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Χρήστο Μουτσάκη μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την ισοπαλία με τον Άρη:
«Τα πρώτα λεπτά δεν ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ήμασταν νευρικοί με την μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Νομίζω σε όλο το υπόλοιπο ματς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, όμως φαινόταν ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και ίσως να μπορούσαμε και πιο νωρίς να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Ακόμα και στο τέλος με αυτό το γκολ πήραμε ένα σπουδαίο βαθμό, που είναι πάρα πολύ σημαντικός, σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές μας για την έξοδο στην Ευρώπη. Οπότε πιστεύω ότι ο βαθμός ήταν… μεγάλος».

Για τα συναισθήματα του στα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης:
«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα συναισθήματα. Προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος στα πέναλτι. Ήταν λίγο δύσκολο, γιατί δεν μου έχει τύχει ξανά να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Έπιασα το πρώτο πέναλτι. Ήταν η… στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ