BEACH VOLLEY

Πικραμένη η Αρβανίτη

Πικραμένη η Αρβανίτη
Αρβανίτη

Την απογοήτευση της για την 25η θέση στο τουρνουά του Ακαπούλκο εξέφρασε η Βίκυ Αρβανίτη

" Ηταν το χειρότερο δυνατό τελείωμα της χρονιάς που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με μία καλή θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε η Αρβανίτη για την 25η θέση που κατέλαβε το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς.

" Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία στη Βραζιλία και ένα καλό τουρνουά και βρισκόμασταν σε άψογη αγωνιστική κατάσταση. Δυστυχώς, όμως, στο Ακαπούλκο δεν πιάσαμε την απόδοση που έπρεπε. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση, για να χαλαρώσουν μυαλό και σώμα. Οι επόμενες δύο χρονιές θα είναι οι πιο σημαντικές για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να πετύχουμε".

Περισσότερο αυστηρός ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης, που έκανε απολογισμό της πορείας των Καραντάσιου/Αρβανίτη, αλλά και της εμφάνισης της έτερης ελληνικής ομάδας αποτελούμενη από τη Θάλεια Κουτρουμανίδου και τη Μαρία Τσιαρτσιάνη.

" Η σεζόν δεν έκλεισε ευχάριστα όπως πέρυσι, αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Πέρυσι ήταν μία ανεπανάληπτη χρονιά από άποψη αποτελεσμάτων. Μπορώ να πω ότι Καραντάσιου και Αρβανίτη έπιασαν τα ίδια στάνταρ απόδοσης, αλλά δεν έφεραν τις ανάλογες επιτυχίες. Αντίθετα, οι Κουτρουμανίδου και Τσιαρτσιάνη δεν πήγαν τόσο καλά. Εχασαν εύκολα ματς από την αρχή της σεζόν και τους στοίχισε στη συνολική κατάταξη".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ