ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός Ρόδου: "Δηλώσαμε για έδρα στο BCL το 'Δημήτρης Τόφαλος', ευχαριστούμε τη διοίκηση του Προμηθέα"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  - . (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου εξήγησε ότι θα χρησιμοποιήσει το "Δημήτρης Τόφαλος" για έδρα στο BCL της νέας σεζόν και ευχαρίστησε τον Προμηθέα Πάτρας για την συνεργασία.

Ο Κολοσσός Ρόδου θα συμμετάσχει στο Basketball Champions League της νέας σεζόν και οι "νησιώτες" αποκάλυψαν ότι δήλωσαν, αρχικά, για έδρα το κλειστό γυμναστήριο "Δημήτρης Τόφαλος" της Πάτρας.

Οι Ροδίτες ευχαρίστησαν την ΚΑΕ Προμηθέας για την συνεργασία της, αναμένοντας την ολοκλήρωση των εργασιών στο δικό τους γήπεδο, που ευελπιστούν ότι θα είναι έτοιμο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

"Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Basketball Champions League 2024-2025 για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Η ευρωπαϊκή αυτή συμμετοχή αποτελεί ορόσημο για το σύλλογό μας και αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας.

Ενημερώνουμε ότι, ως έδρα, αρχικά δηλώσαμε το κλειστό «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και σ’ αυτό το σημείο νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Προμηθέα για τη διευκόλυνση, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας.

Παράλληλα αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών του δικού μας γηπέδου κι ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμο αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις και να υποδεχθεί τους φιλάθλους μας σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της υπέροχης πορείας μαζί σας!"

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ