BEACH VOLLEY

Γέμισε άμμο το Σύνταγμα!

Γέμισε άμμο το Σύνταγμα!
Συνέντευξη Τύπου Athens Golden Cup

Όλα έτοιμα στο Σύνταγμα για την έναρξη του "Athens Golden Cup". Ανυπομονούν οι κορυφαίοι αθλητές (videos)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σπορ στη χώρα μας θα γίνουν αγώνες στο κέντρο της Αθήνας. Οι εγκαταστάσεις είναι ήδη έτοιμες στο Σύνταγμα.
Σε αυτό το μοναδικό γεγονός, αγώνες μπιτς βόλεϊ στο Σύνταγμα, στάθηκαν στις δηλώσεις τους ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές που θα λάβουν μέρος.

"Όταν το είχα ακούσει, πριν ένα χρόνο, από τον κύριο Κικίλια πως θα γίνει τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Σύνταγμα, για να είμαι ειλικρινής δεν το πίστεψα. Μετά όμως από ένα χρόνο όμως είμαστε έτοιμες, με την συμπαίκτρια μου Μαρία Τσιαρτσιάνη, να παίξουμε στο τουρνουά και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Κικίλια και την Ελληνική Ομοσπονδία. Υπάρχουν σπουδαίες ομάδες από όλο το κόσμο και είναι καλό όλος ο κόσμος που θαπεράσει από το Σύνταγμα να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός", υποστήριξε η Βίκυ Αρβανίτη με την παρτενέρ της, τη Μαρία Τσιαρτσιάνη να προσθέτει ότι το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο θα βρίσκεται πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες.

Για 3η φορά θα αγωνιστεί στη χώρα μας η 29χρονη Βραζιλιάνα, Σαϋλήν, η μικρότερη αδερφή της σπουδαιότερης αθλήτριας που έχει αγωνιστεί στην άμμο, της Σέλντα. Με παρτενέρ την πανέμορφη Ελίζε Μάια θα είναι οι μεγάλες αντίπαλοι των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη.

"Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην Αθήνα και θα συμμετάσχω στο τουρνουά στο Σύνταγμα. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε ένα Εθνικό πρωτάθλημα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη για το συγκεκριμένο γεγονός", τόνισε η Σαϋλήν.

O σπουδαίος Βραζιλιάνος Παρά, το μεγαλύτερο όνομα του τουρνουά, υπογράμμισε "έχω πάρει τίτλους σε όλη μου την καριέρα και έχω βγει μια χρονιά παγκόσμιος πρωταθλητής. Αγαπάω ιδιαίτερα την Ελλάδα, γιατί όποτε έρχομαι στην χώρα σας περνάω όμορφα και μου φέρεστε άψογα. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Αθήνα. Έχω συμπαίκτη μου ένα νεαρό αθλητή που είναι 22 χρονών και ελπίζω να συνεχίσει την παράδοση που έχουν οι νεαροί αθλητές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους διεθνώς με εμένα συμπαίκτη. Στην καριέρα μου έχω κάνει τα πάντα και το να "φτιαχτεί" αθλητικά ο Πέδρο αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα".

O Mάνος Ξενάκης, ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμπλήρωσε: "Έχω παίξει παντού στην Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τον Πελοπόννησο και στα πιο πολλά νησιά. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να περάσει από το μυαλό μου το γεγονός το να γίνουν αγώνες μπίτς βόλεϊ στο Σύνταγμα. Είμαι περήφανος που θα συμμετέχω στο τουρνουά του Συντάγματος".

Τη διοργάνωση στηρίζει μη κυβερνητική οργάνωση "The W.I.N. Foundation". H πρόεδρος του "W.I.N. Hellas", κ. Μάντα Παπαδάκου αποκάλυψε ότι την Κυριακή (6/6) λίγο πριν από τους τελικούς θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας με τη συμμετοχή celebrities (πιθανότατα η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου).

Στιγμιότυπα από τη συνέντευξη Τύπου του "Athens Golden Cup



Η Σαϋλήν μιλάει για την Ελλάδα



Ο Μάνος Ξενάκης αναφέρεται στο τουρνουά



Η τοποθέτηση της κ.Μάντας Παπαδάκου



Η Μαρία Τσιαρτσιάνη μιλάει στην τηλεόραση


































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ