ΑΕΚ

Ζούρος για την εικόνα των παικτών του: "Πρέπει να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε"

Ζούρος για την εικόνα των παικτών του: "Πρέπει να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ Betsson ηττήθηκε με διαφορά 20 πόντων από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως 'όλοι πρέπει να καταλάβουν τι φανελα φοράνε'.

Η ΑΕΚ Betsson δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ηττήθηκε με 89-69 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως "δεν είναι η ΑΕΚ αυτή, αυτό πρέπει να αλλάξει".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα άλλη μια φορά. Προσπαθούμε να αλλάξουμε ένα κομμάτι στην άμυνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν ανταποκρινόμαστε στην άμυνα. Πρέπει να αλλάξει αυτό το κομμάτι, αν δεν αλλάξει το κομμάτι της άμυνας θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα γενικά.

Τώρα έχουμε το ματς του Κυπέλλου, πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Είναι ένας στόχος, ο οποίος είναι μπροστά μας απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή. Το έχει δείξει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Το θέμα δεν είναι να νικάς ή να χάνεις. Το θέμα είναι να παίζεις, να παλεύεις. Εμείς δεν παλεύουμε. Παλεύουμε για λίγα λεπτά μέσα στο παιχνίδι και μετά δεν παλεύουμε.

Πρέπει και οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν λίγο τις ευθύνες τους. Τα λόγια είναι περιττά. Η ΑΕΚ δεν είναι μία ομάδα μικρή. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Όλοι πρέπει να καταλάβουν τι φανέλα φοράνε".

Για το αν επηρέασε η διακοπή του αγώνα: "Εντάξει επηρέασε πολύ γιατί εκείνη τη στιγμή πλησιάζαμε. Ήμασταν πολυ κοντά, κάναμε πολύ καλό come back. Νομίζω ότι η φάση ήταν καθαρή εις βάρος μας, δηλαδή έχουν γίνει βήματα σε μία φάση. Η διακοπή έπαιξε ρόλο, αλλά μη μένουμε σε αυτό.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο, το θέμα είναι να παίξουμε μπάσκετ, να παίξουμε άμυνα. Δεν μπορούμε να τρώμε συνέχεια λέι απ, δεν μπορούμε συνέχεια να χάνουμε τα ριμπάουντ. Δεν μπορούμε να τρώμε τόσους αιφνιδιασμούς. Δεν γίνεται. Δεν είναι μπάσκετ αυτό, δεν είναι η ΑΕΚ αυτή. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Όλοι κάνουμε προσπάθεια, η διοίκηση, οι προπονητές, όλοι κάνουμε προσπάθεια. Τώρα πρέπει να κάνουν και οι παίκτες προσπάθεια. Αυτή δεν είναι η εικόνα, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ