EUROLEAGUE

Ζοτς: "Θα παλέψουμε για τη νίκη"

Ζοτς: "Θα παλέψουμε για τη νίκη"
Σπανουλης

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες να παίξουν συγκεντρωμένα και δυνατά στην άμυνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και σχολίασε: "Αντιμετωπίζουμε μία σοβαρή ομάδα και το παιχνίδι είναι σημαντικό τόσο για την Μπαρτσελόνα, όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Η Μπαρτσελόνα έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και ειδικά στην έδρα της αγωνίζεται πολύ δυνατά. Προσωπικά περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν πολύ δυνατά στην άμυνα.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έπρεπε να ξεπεράσουμε ορισμένα εμπόδια, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν για ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα".

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης από την πλευρά του ανέφερε: " Η Μπαρτσελόνα αναμφίβολα είναι μία εξαιρετική ομάδα και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Το γεγονός ότι στην έδρα της είναι αήττητη σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να κερδίσουμε.

Θέλουμε να κερδίζουμε εντός και εκτός έδρας και αυτό μας κρατά συγκεντρωμένους στις προπονήσεις. Η πρώτη θέση του ομίλου μας είναι σημαντική για μας και ελπίζω από εδώ και πέρα να αποδώσουμε καλύτερο μπάσκετ. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να τις διορθώσουμε, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε στους στόχους μας".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάικ Μπατίστ ταξίδεψε στην Ισπανία παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα του. Αντίθετα ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς έμεινε στην Αθήνα.

Γιασικεβίτσιους: "Απίστευτη χρονιά με την Μπαρτσελόνα"


O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους σχολίασε: " Μισώ αυτούς τους αγώνες. Πάει καιρός που δεν ήμουν νευρικός, αλλά τώρα είμαι λίγο. Είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που μισείς παρά μία ομάδα που αγαπάς.

Όσο για το λόγο που τον έδιωξαν ανέφερε: "Ήταν απίστευτη χρονιά. Είχαμε κατακτήσει για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα στο κατάμεστο "Παλάου Σαντ Τζόρντι", αλλά δίχως να γνωρίζω το γιατί σκέφτομαι περισσότερο τον λόγο για τον οποίο με έδιωξαν από την Ευρωλίγκα. Ακόμα με πονάει..."

Παναθηναϊκός και στην... Κίνα


H Ευρωλίγκα συμφώνησε με εταιρία επικοινωνιών από την Κίνα προκειμένου να μεταδίδονται εκεί αγώνες της διοργάνωσης. Η αρχή θα γίνει με τον Παναθηναϊκό καθώς θα μεταδοθεί η αναμέτρηση των Πρωταθλητών Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια o αγώνας Ούλκερ-Ροάν.

















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ