ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζοτς: "Έχω μάθει να σέβομαι τον άλλον"

Ζοτς: "Έχω μάθει να σέβομαι τον άλλον"
Γκερσον Ομπραντοβιτς

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ήταν ένα σκληρό ντέρμπι και κατάδικασε το βίντεο κατά του Γκέρσον

Ο Ζέλιμιρ Oμπράντοβιτς ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: " Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, σε κάποια λεπτά παίξαμε εμείς καλά σε άλλα ο Ολυμπιακός. Είναι φυσικό γιατί είναι η αρχή της σεζόν. Κάθε ματς εναντίον του Ολυμπιακού, είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και αντιδράσαμε σωστά απέναντι στη ζώνη. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση γιατί χάσαμε τη διαφορά 12 πόντων. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά κάναμε κι εμείς αρκετά λάθη. Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα ορισμένων παικτών, αλλά και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Όπως είπε κι ο Πίνι θα δούμε προσεκτικά το παιχνίδι για να διορθωθούμε".

"Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, με παιχνίδια εναντίον της Παρτιζάν, του Άρη και της Μπαρτσελόνα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι το μοναδικό που πρέπει να κάνει ένα σύνολο για να βελτιωθεί".

"Έχω μάθει να σέβομαι τους άλλους"

Αναφερόμενος κι αυτός στο βίντεο-διακωμώδησης του Γκέρσον, είπε: " Προσωπικά δεν το παρακολούθησα. Ξέρω ότι ήταν κάτι για τον Πίνι, αλλά εγώ είχα το βλέμμα μου στο ζέσταμα των ομάδων. Φυσικά αν είναι κάτι εναντίον του κυρίου Γκέρσον, είμαι εναντίον αυτού όχι μόνο για τον Πίνι που είναι φίλος μου, αλλά για οποιονδήποτε αντίπαλο κόουτς. Είμαι κάθετος σε αυτό, δεν το υποστηρίζω και δεν ξέρω ποιος ευθύνεται. Θυμάμαι πάντα αυτό που μου έλεγε ο πατέρας μου, να σέβεσαι τους άλλους, αν θέλεις να σε σέβονται".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο Σπανούλης είναι ξεκούραστος, λόγω της απουσίας του από το ταξίδι στις ΗΠΑ, τόνισε: " Όχι δεν το πιστεύω. Κάναμε τέσσερις προπονήσεις πριν το ματς με την Μπάμπεργκ, αλλά μόλις δύο πριν από αυτό με τον Ολυμπιακό, για να ξεκουραστούν οι παίκτες. Δεν νομίζω ότι ένας παίκτης ήταν πιο φρέσκος επειδή δεν ήρθε στις ΗΠΑ. Είναι εύκολο να πούμε ότι ο Βασίλης ήταν ο καλύτερος παίκτης μας, αλλά ένας δεν είναι η ομάδα. Όπως είπα και πριν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας, απλά ο καθένας πρέπει να ξέρει τον ρόλο του. Η ατμόσφαιρα στον πάγκο ήταν καλή, ο Αλβέρτης δεν έπαιξε, αλλά ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Σπανούλης: "Να βρούμε διάρκεια"

Ο κορυφαίος του αγώνα, Βασίλης Σπανούλης, είπε για το παιχνίδι: " Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά ανεβάσαμε τον ρυθμό μας. Κάναμε κάποια λάθη αλλά στη συνέχεια παίξαμε καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε τη διάρκειά μας, να παίζουμε 40 λεπτά καλά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόσμο. Μπράβο στον στους προπονητές και στα παιδιά. Σε κάθε ματς κοιτάζουμε τη νίκη είτε με έναν πόντο είτε με 30".

Γκέρσον: "Bull shit"

Οι ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στην κανονική περίοδο υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με τον Πίνι Γκέρσον, που χαρακτήρισε... βλακεία το βίντεο-κοροϊδία προς το πρόσωπό του, πριν το παιχνίδι.

" Ήταν μία μεγάλη μάχη μεταξύ δύο καλών ομάδων. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και είχαν κάποια σερί στα οποία απαντήσαμε. Το σκορ σε τέτοια ματς μπορεί να αλλάξει με δύο σφυρίγματα, αλλά αυτά γίνονται. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για 2-3 λάθη. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, πρέπει να νικήσουμε στο ΣΕΦ και να μην κάνουμε λάθη στο μεταξύ. Το σκορ είναι καλό και για τις δύο ομάδες και βλέποντάς το θα πρέπει και οι δύο ομάδες να σκεφτούν πως θα είναι στο επόμενο ματς, σε τρεις μήνες από τώρα".

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", μίλησε και για το βίντεο που προβλήθηκε πριν την έναρξη του ματς, με θέμα τον ίδιο και μουσική υπόκρουση... καραγκιόζη: " Είμαι εδώ γιατί σέβομαι τον Ομπράντοβιτς και σας. Αυτή είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να κάνει τέτοια πράγματα. Μία ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγάλη αν δεν σέβεται τους αντιπάλους της και αυτά που είδα στην αρχή, ήταν... bull shit!".

Τζάκσον: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, μίλησε και ο Μαρκ Τζάκσον: "Δεν κάναμε σωστές φάσεις εκεί που έπρεπε και χάσαμε. Δείξαμε όμως χαρακτήρα καλής ομάδας και έχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Γιαννακόπουλος: "Άψογος ο κόσμος μας"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, τόνισε μετά το ματς: "Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ολυμπιακό και όσα υποστηρίζει, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν άψογος και του δώσαμε μεγαλή χαρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε".



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ