ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και μεταφέρει το κλίμα από το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν και το SPORT 24 είναι στις επάλξεις του... ΟΑΚΑ. Πολύς κόσμος έξω από το γήπεδο. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ από το ποδόσφαιρο, ματ, χαμός. Τουλάχιστον, δεν έγινε μέχρι στιγμής κάτι το ανησυχητικό.

Το πούλμαν με την αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε περίπου στις 19:30 και φυσικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού την υποδέχτηκε με υβριστικά συνθήματα.

Ο Μαρκ Τζάκσον μπήκε πρώτος στο παρκέ για να κάνει μερικά σουτάκια και να πάρει μια γεύση από αυτό που θα ακολουθήσει. Στη συνέχεια μπήκε και ο Λιν Γκριρ. Οι δύο Αμερικανοί παίρνουν το βάπτισμα του πυρός σε ντέρμπι αιωνίων. Για να δούμε...

Στις 19:55 ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπήκε στο γήπεδο μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο πρώτος έχει φάει με το... φτυάρι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο δεύτερος έχει παίξει κόντρα στους ερυθρόλευκους ακόμη και με πράσινα (αυτά της Ολίμπια Λιουμπλιάνας), αλλά όχι με το τριφύλλι στο στήθος. Όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικό.

Πάντως στις 20:00 το ΟΑΚΑ δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά είναι σίγουρο ότι σε λίγο θα γεμίσει. Άλλωστε, πριν λίγο τελείωσε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η νίκη ήρθε, όπως και η γκέλα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Ο Πίνι Γκέρσον έβαλε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο ρόστερ. Η ομάδα του Πειραιά μπήκε στο παρκέ στις 20:15 με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να την αποδοκιμάζει. Αυτά δεν αλλάζουν.

Ένα λεπτό αργότερα μπήκε και ο Παναθηναϊκός μέσα σε αποθέωση και... δυναμιτάκια. Ούτε αυτά αλλάζουν.

Ο Βασιλόπουλος πήρε τη θέση του Μαυροκεφαλίδη ο οποίος κάθεται στον πάγκο παρέα με τον Γουντς. Ο Αμερικανός φοράει ένα κόκκινο... μπερέ, καπέλο, σκουφάκι; Δεν βλέπουμε τόσο μακριά. Κόκκινο είναι πάντως...

Μπήκαν και οι δύο προπονητές, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Πίνι Γκέρσον, την ώρα που τα video walls του ΟΑΚΑ δείχνουν τις καλύτερες (πράσινες) στιγμές. Το κλέψιμο του Διαμαντίδη στον Μουλαομέροβιτς και η τάπα του Διαμαντίδη (ποιός άλλος;) στον Άκερ στις πρώτες θέσεις.

Μαζεύτηκε ο κόσμος. Το ΟΑΚΑ δεν είναι φίσκα, αλλά έχει πολύ κόσμο. Περισσότερο... από τη Λεωφόρο, σίγουρα.

Βιντεάκι αφιερωμένο στον Γκέρσον παίζουν οι οθόνες, πενιές και τίτλο η "κωμωδία της χρονιάς". Μάλιστα... Και soundtrack από το "Παντρεμένοι με παιδιά". Τι άλλο θα δούμε;

Όλα έτοιμα για να αρχίσει το παιχνίδι...
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ