ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζντοβτς για Σλούκα: "Ελπίζω να κοιμηθεί άσχημα πριν από το παιχνίδι"

Ζντοβτς για Σλούκα: "Ελπίζω να κοιμηθεί άσχημα πριν από το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (15/3, 20:00), εστιάζοντας σε όσα πρέπει να κάνει η Ζάλγκιρις στο μαρκάρισμα του Κώστα Σλούκα.

Η Ζάλγκιρις μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης της EuroLeague, παρουσιάζεται όμως πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα. Για την ακρίβεια, μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, δείγμα της ανόδου που επέφερε η επάνοδος του Ζοφρί Λοβέρν στο rotation μετά από την πολύμηνη απουσία του.

Την παραμονή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στη Zalgirio Arena, ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να σταματήσει τον Κώστα Σλούκα.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τον Κώστα Σλούκα να αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη του. Παίζει έξυπνα, διαθέτει έμπειρους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να τους κερδίσεις, ειδικά όταν όλα πάνε πόντο - πόντο" ανέφερε αρχικά πριν απαντήσει σε ερώτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του Κώστα Σλούκα:

"Ελπίζω να είναι σε κακή μέρα (γελάει). Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, διαβάζει τις καταστάσεις, μπορεί να σκοράρει, να τρέξει το γήπεδο, να αναλάβει την ευθύνη. Πρέπει να τον "ενοχλήσουμε" με την ομαδική άμυνά μας. Ελπίζω να κοιμηθεί άσχημα πριν από το παιχνίδι".

Εκτός των άλλων, η Ζάλγκιρις μετρά μια (σημαντική) επιστροφή στη front line, αφού ο Τάιλερ Κάβανο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, όντας πλέον έτοιμος να ξαναμπεί στο rotation του Γιούρι Ζντοβτς.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ