ΜΑΡΟΥΣΙ

Ζητάει τζάμπολ στις 13.00

Τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη μια το μεσημέρι ζητάει -για δύο λόγους- το Μαρούσι

Ο λόγος δεν είναι τόσο η ιδέα των "κιτρινόμαυρων" -την οποία μάλιστα έχουν καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ- για την καθιέρωση ενός παιχνιδιού του πρωταθλήματος το μεσημέρι της Κυριακής, όσο η ανάγκη για... ξεκούραση πριν το κουραστικό ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη.
Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ντάρκο Ρούσο μετά το "τριφύλλι" (την ερχόμενη αγωνιστική) αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ, με την οποία θα δώσει διπλούς αγώνες πρόκρισης στους ομίλους.

Με βάση το πρόγραμμα η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Αγ. Πετρούπολη την Τρίτη 20 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στις 27 στον Άγιο Θωμά. Το κακό είναι ότι πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι. Και για να προλάβει να προπονηθεί κανονικά στο γήπεδο που θα παίξει, την παραμονή του αγώνα, θα πρέπει να αναχωρήσει την Κυριακή (18/11) το απόγευμα.

Μάλιστα εκτός από το Μαρούσι που έχει προσφερθεί για να αποτελέσει την ομάδα που θα επωμιστεί την πιλοτική εφαρμογή στην Ελλάδα, την ίδια πρόταση είχε κάνει και στο παρελθόν ο άνθρωπος του μπάσκετ και νυν Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης στην προσπάθεια να ανοίξουν οι ορίζοντες και να διευκολυνθεί η οικογένεια να πάει στο γήπεδο και το μπάσκετ να βρει μια αποκλειστικά δική του ώρα.

Στο μεταξύ η λίστα των υποψηφίων παικτών για να ενισχύσουν την ομάδα διευρύνεται και περιλαμβάνει εκτός από ονόματα κοινοτικών (Ντεμιρέλ, Κιοσέογλου, Σονκό) και ονόματα Αμερικανών (Φιτς, Ντιν, Χάρινγκτον, Ρόμπερτσον). Ωστόσο ο Ρούσο δεν έχει κάνει ακόμη την τελική επιλογή γιατί πρέπει να υπολογίσει πολλές παραμέτρους.






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ