EUROBASKET

Ζήσης: "Το πιστεύαμε όλο το βράδυ!"

Ζήσης: "Το πιστεύαμε όλο το βράδυ!"
INTIME SPORTS

Δείτε σε videos το Νίκο Ζήση να μιλάει για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ισπανίας, την κριτική που δέχτηκε η Ελλάδα και φυσικά τα μεγάλα σουτ που πέτυχαν οι Σπανούλης και Μπράμος.

Αποστολή στη Σλοβενία, Γιάννης Φιλέρης

Ο Νίκος Ζήσης παρ' ότι τραυματίστηκε στο α' ημίχρονο, επέστρεψε στο β' μέρος και ενίσχυσε την προσπάθεια της Ελλάδας που κατάφερε μετά από 7 σερί ήττες από την Ισπανία να... σηκώσει κεφάλι.

Ο Έλληνας άσος μίλησε για την σημασία της νίκης που ήρθε μετά από πολλά αρνητικά αποτελέσματα για τους διεθνείς μας: "Είναι ένα ιδιαίτερο ματς και μία ιδιαίτερη νίκη. Πόσα ματς τελικά είχαμε χάσει; Ειδικότερα για εμάς τα παιδιά, εμένα, τον Αντώνη, τον Βασίλη, τον Γιάννη, ίσως είναι λίγο περισσότερο. Έχουμε φάει αντικειμενικά πολλές και σημαντικές ήττες. Αυτό είναι το μπάσκετ.

Όσο για τη μεγάλη τουρνουά σχολίασε: Εμείς Σάββατο βράδυ ήμασταν φαβορί του Ευρωμπάσκετ και Δευτέρα απόγευμα είχαμε αποκλειστεί ήδη κατά πολλούς. Απλά με την εμπειρία μας ξέραμε ότι είναι πολύ μεγάλο το τουρνουά και παρ' όλα αυτά δεν έχουμε κάνει και πάλι τίποτα. Είναι έτσι η διοργάνωση, το τουρνουά που για μας δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση αυτή η νίκη, αλλά από την άλλη δεν έχουμε κάνει τίποτα. Εμείς πολύ απλά παίξαμε πιο επιθετικά και όταν το κάνεις αυτό βάζεις και μεγάλα σουτ.

Έβαλε ο Μάικ ένα μεγάλο σουτ, ο Βασίλης ήταν ο Βασίλης. Πιστεύω ότι βγάλαμε μεγάλες άμυνες απέναντι σε μία ταλαντούχα ομάδα που έβαλε κι αυτή πολύ μεγάλα σουτ. Κι ο Ρούντι έβαλε μεγάλα σουτ κι ο Σέρχιο (σ.σ. Ροντρίγκεθ), όταν περάσαμε μπροστά".

Συνεχίζοντας, σχολίασε: "Χάσαμε πολλές βολές, αλλά το πιστεύαμε όλο το βράδυ! Δεχτήκαμε την κριτική, είναι λογικό αυτό, χάνοντας από μία ομάδα χειρότερη από εμάς. Πλέον, τίποτα, πρέπει δύο ημέρες να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε και το επόμενο παιχνίδι που ίσως να μας δώσει και την πρόκριση. Δεν μας νοιάζει τι θέση θα βγούμε, θέλουμε μόνο να προκριθούμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ