ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήσης: "Καλύτεροι μέρα με τη μέρα"

Ζήσης: "Καλύτεροι μέρα με τη μέρα"
INTIME SPORTS

Η εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Στρασβούργο όπου κατέκτησε το διεθνείς τουρνουά και θα συνεχίσει τις προπονήσεις της το απόγευμα της Τρίτης (13/8). Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Ζήσης

Επέστρεψε η εθνική Ανδρών από το Στρασβούργο, όπου έκανε το 3/3 κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Οι διεθνείς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για μερικές μόνο ώρες καθώς την Τρίτη το απόγευμα (13/8) θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Όχι για πολύ πάντως, από τη στιγμή που η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κρήτη την Πέμπτη (15/8), ούτως ώστε να φώσει αγώνες προετοιμασίας το Σαββατοκύριακο 17-18/8.

Στο μεταξύ, παρά την ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στα πρώτα φιλικά, οι διεθνείς αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια. "Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει", δήλωσε ο Νίκος Ζήσης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης υπογράμμισε: "Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι σημαντικό για μας ότι γινόμασταν καλύτεροι μέρα με τη μέρα".

Καλύτερα ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι καλύτερα, αλλά πονάει ακόμα στη μέση του. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις. Όσον αφορά την κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση, θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Τέλος, ο Καϊμακόγλου πλέον θα κάνει προπονήσεις με προστατευτική μάσκα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ