STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Ο Θεός μας τη... χρώσταγε"

Ζευγώλης: "Ο Θεός μας τη... χρώσταγε"
INTIME SPORTS

Στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε τον Ηλυσιακό να πάρει τη νίκη, αφιέρωσε το θετικό αποτέλεσμα ο Γιώργος Ζευγώλης

Ο Ηλυσιακός πήρε μία σπουδαία σε σημασία νίκη, επικρατώντας με σκορ 66-64 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Ζευγώλης αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του Ηλυσιακού που στήριξε την προσπάθεια των παικτών το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό των Ιλισίων.

"Πήραμε μία νίκη που ενδεχομένως ο Θεός ή δεν ξέρω ποιος άλλος μας τη χρώσταγε από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο", σχολίασε ο προπονητής του Ηλυσιακού και συνέχισε:

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και να τους αφιερώσω τη νίκη. Από εδώ και στο εξής θα δουλέψουμε με καλύτερη ψυχολογία για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Μπράβο και στον Ικαρο που είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και ίσως να άξιζε να κερδίσει".

Πρίφτης: "Δεν υπάρχουν λόγια"

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε ότι: "Δεν έχω να πω πολλά. Όταν στο 36’ ήμασταν πάνω με 10 πόντους και δεν είχαμε ούτε ένα ομαδικό φάουλ και χάνουμε το ματς, δεν υπάρχουν λόγια. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το ματς. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό. Εμείς συνεχίζουμε".

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βρκιτς ανέφερε: "Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στα 3-4 τελευταία λεπτά ο Ηλυσιακός έπαιξε πολύ πιο επιθετικά, ενώ εμείς δεν παίξαμε έξυπνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήμασταν πιο επιθετικοί και χάσαμε αυτό το ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ