STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Μας η συσπείρωσε η αναγκαιότητα της νίκης"

Ζευγώλης: "Μας η συσπείρωσε η αναγκαιότητα της νίκης"
INTIME SPORTS

Μεγάλη νίκη χαρακτήρισε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, ο κόουτς του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης.

Ο Ηλυσιακός νίκησε τον Απόλλωνα Πατρών και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Basket League ΟΠΑΠ.

" Θεωρώ μεγάλη τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με επιλογές και ταχύτητα. Ξεκινήσαμε νωθρά όμως η αναγκαιότητα της νίκης μας συσπείρωσε", είπε ο Γιώργος Ζευγώλης και πρόσθεσε:

" Μας βοήθησαν οι Έλληνες παίκτες ο Δορκοφίκης, ο Παραγυιός, ο Χατζής, ο Καυκής. Γενικά όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο και οι ξένοι μας. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Από εδώ και στο εξής κάθε νίκη, εκτός από το ματς με το Περιστέρι, που είναι στην ίδια κατάσταση με μας θα είναι υπέρβαση. Εύχομαι στο Νίκο (σ.σ: Βετούλα) καλή συνέχεια. Είναι σοβαρός και θα κάνει σπουδαία καριέρα".

Ο Νίκος Χατζής είπε: " Είχαμε προετομαστεί αρκετά δέκα μέρες για να καταφέρουμε να κάνουμε μια έστω νίκη στα παιχνιδια, με Πανιώνιο και Απόλλωνα. Κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και το είχε περισσότερο ανάγκη. Αυτό το ματς είναι σχεδόν μια κατηγορία για μας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο επειδή όλη την εβδομάδα αντιμετωπίσαμε προβλήματα που τα ξέρουμε μόνο εμείς".

Βετούλας: "Χάσαμε την συγκέντρωση μας"

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας δήλωσε από την πλευρά του: " Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Δυστυχώς όσο πέρναγε ο χρόνος χάναμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να καταπολεμάει το άγχος του από τις διπλές επιθέσεις, ενώ στην επίθεση δεν μπορούσαμε να βρούμε τους ελεύθερους παίκτες ακόμη και στις πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις.

Το ματς του Σαββάτου με την Ελευσίνα είναι κομβικό για μας αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να αποκτήσουν ξανά κίνητρο οι παίκτες. Αν μείνουμε στις νίκες δεν θα έχουμε κάνει τίποτα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ