ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασαν στους Κλίπερς με απίστευτη ανατροπή οι Γουίζαρντς!

Washington Wizards guard John Wall (2) gestures after he made a three-point basket during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers, Tuesday, Nov. 20, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στην Ουάσινγκτον, με τους προβληματικούς Γουίζαρντς να επιστρέφουν από το -24 και να κερδίζουν τους Κλίπερς με 125-118!

Κάπου ανάμεσα στις φήμες ότι... διαλύονται και έχουν βγάλει στο "σφυρί" όλους τους παίκτες τους - συμπεριλαμβανομένου του Τζον Γουόλ - οι Γουίζαρντς πρόλαβαν να κάνουν μία από τις ανατροπές της χρονιάς στο ΝΒΑ! Παίζοντας κόντρα στους πρωτοπόρους της Δύσης, Κλίπερς, οι πρωτευουσιάνοι σημείωσαν μία επική ανατροπή, επιστρέφοντας από το -24 για να πάρουν τη νίκη με 125-118!

Η Ουάσινγκτον είδε τα πάντα να πηγαίνουν στραβά στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο φινάλε της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν 21-40, στα μέσα της δεύτερης περιόδου 34-58 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου 54-73.

Εκεί όμως που όλοι περίμεναν την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γουίζαρντς έδειξαν ίσως για πρώτη φορά φέτος χαρακτήρα και πήραν τη νίκη με 125-118, με το επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου να είναι 71-45!

Ο Γουόλ με 30 πόντους και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να προσθέτει 27 πόντους και τον Τζεφ Γκριν 20 πόντους.

Για τους Κλίπερς, ο Τομπάιας Χάρις είχε 29 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μοντρέζλ Χάρελ 20 πόντους και 9 ριμπάουντ και οι Λου Γουίλιαμς και Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ από 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ξέσπασαν στους Κλίπερς με απίστευτη ανατροπή οι Γουίζαρντς!

Ξέσπασαν στους Κλίπερς με απίστευτη ανατροπή οι Γουίζαρντς!

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ