ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε το χορηγικό πρόγραμμα

Ξεκίνησε το χορηγικό πρόγραμμα
ομαδικη

Ξεκίνησε το χορηγικό πρόγραμμα, "GOLDEN PARTNERS" 2007 - 2008 με τίτλο "ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
" Βασικοί στόχοι του Χορηγικού Προγράμματος είναι η εξασφάλιση αποκλειστικών χορηγικών προνομίων και αποκλειστικής εμπορικής σχέσης μόνο για τους Χορηγούς, η συμμετοχή συγκεκριμένου και περιορισμένου αριθμού εταιρειών στο πρόγραμμα, η συνεργασία του οργανισμού με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις καθώς και η επιστροφή της επένδυσης των χορηγών και η αύξηση των πωλήσεων τους".

"Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες, καινοτομίες και προωθητικές εφαρμογές κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου με βασικό σκοπό την δημιουργία υπεραξιών για τους Χορηγούς του οργανισμού

".

" Η δυναμική του brand του αθλητικού οργανισμού που ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι και βάσει ερευνών η μεγαλύτερη και ισχυρότερη σε όλη την Ελλάδα", τονίζει ο νέος Δ/ντης Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης. " Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στις εταιρείες να προωθήσουν τα μηνύματα τους, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βελτιώσουν την εταιρική τους ταυτότητα μέσω του αποδοτικότερου και πιο ολοκληρωμένου προγράμματος Χορηγιών του Ελληνικού Μπάσκετ".

"Η διοίκηση κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη και θεωρούμε ότι αυτό το ταξίδι προς την κορυφή και την επιτυχία δεν πρέπει να το πραγματοποιήσουμε μόνοι μας. Θα έχουμε μαζί μας τους καλύτερους και περισσότερους φιλάθλους της Ελλάδας και θέλουμε να έχουμε δίπλα μας και τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες ελληνικές εταιρείες. Πιστεύουμε ότι η απόδοση του προγράμματος Χορηγιών που έχουμε σχεδιάσει και πρόκειται να εφαρμόσουμε θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων, τόσο της επικοινωνίας όσο και των πωλήσεων όλων των εταιρειών που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Χορηγικό μας Πρόγραμμα "GOLDEN PARTNERS". Τους καλούμε όλους να έρθουν στον Κόσμο του Θρύλου"!

"Το Χορηγικό Πρόγραμμα προβλέπει 5 χορηγικές κατηγορίες με πλήθος ιδιαίτερων και ξεχωριστών προνομίων και δικαιωμάτων":

Grand Sponsor
Official Sponsor
Χορηγοί
Υποστηρικτές και
Προμηθευτές

"Ο συνολικός αριθμός των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο Χορηγικό Πρόγραμμα δεν θα ξεπεράσει τους 10 για την αγωνιστική περίοδο 2007.2008".

"Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των εταιρειών και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ανακοινώσεις. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημιουργεί ολοκληρωμένο Χορηγικό Πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος Marketing που σχεδιάζει η ΚΑΕ και μέσα από το οποίο θα προχωρήσει και η εμπορική ανάπτυξη της ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα τα επόμενα χρόνια













".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ