ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Βουρνάς: "Όσο το δυνατόν καλύτερα"

Βουρνάς: "Όσο το δυνατόν καλύτερα"
Βουρνάς

Παρά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, η Ολυμπιάδα παραμένει ζωντανή για την είσοδο στα πλέι οφ

Το θετικό για τους "Πατρινούς", είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Μαρούσι, έχουν το πλεονέκτημα στη διαφορά πόντων, έτσι με νίκη επί των "βυσσινί", στο κλειστό "Ταραμπούρα", θα είναι πολύ κοντά στον στόχο τους.
Για τον αγώνα με την ομάδα του Χροιστόπουλου, ο Βουρνάς, είπε: " Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για μάς. Το ευχάριστο είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και να πάρουμε τη νίκη, μήπως και καταφέρουμε βγούμε στα πλέι οφ".

" Από δω και στο εξής στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας για την κανονική περίοδο και να πάρουμε τη νίκη στους δύο εναπομείναντες αγώνες. Αν έρθουν και τα πλέι οφ ακόμα καλύτερα".

Η αποστολή της ομάδας από τη συμπρωτεύουσα, επέστρεψε το πρωί της Κυριακής και το τεχνικό τιμ, έδωσε ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας, έτσι η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τους "Λαρισαίους", θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Η σύσκεψη της διοίκησης

Στο μεταξύ, την Κυριακή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Μπογονικολός, συγκάλεσε σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον οργανωτικό και λειτουργικό τομέα, αλλά και στο μάρκετινγκ, στο οποίο δίνει μεγάλο βάρος, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ