ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Βεζένκοβ: Τα highlights της σούπερ εμφάνισης του Σάσα στην ήττα των Κινγκς από τους Σανς

Βεζένκοβ: Τα highlights της σούπερ εμφάνισης του Σάσα στην ήττα των Κινγκς από τους Σανς
AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Σάσα Βεζένκοβ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στο NBA με μία σούπερ εμφάνιση στην αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, ωστόσο οι "βασιλιάδες" κατέρρευσαν στο φινάλε και ηττήθηκαν με 119-117.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχασαν προβάδισμα 22 πόντων στο Φοίνιξ και ηττήθηκαν από τους Σανς με 119-117, σε ένα βράδυ που ο Σάσα Βεζένκοβ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στο NBA.

Ο φόργουορντ των "βασιλιάδων" πάτησε παρκέ για 17'41" και έκανε αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σκόραρε 14 πόντους με 4/6 δίποντα και 2/3 τρίποντα. Παράλληλα κατέβασε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο, μετρώντας +7 στο +/-.

Ο Βεζένκοβ δεν μπόρεσε να συνδυάσει την εξαιρετική του παρουσία με θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο ήταν ένα από τα καλύτερα βράδια του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που ο φόργουορντ του Σακραμέντο σκόραρε 14 πόντους ήταν και πάλι σε παιχνίδι απέναντι στους Σανς τον Δεκέμβριο.

Δείτε εδώ τα highlights του Βεζένκοβ:

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ