ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: Γλίτωσε τα χειρότερα, υπέστη οστικό οίδημα στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Βεζένκοβ: Γλίτωσε τα χειρότερα, υπέστη οστικό οίδημα στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Σάσα Βεζένκοβ EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Σάσα Βεζένκοβ στο δεξί γόνατο δεν είναι σοβαρός, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τον τρίτο τελικό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο έδειξε η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο Σάσα Βεζένκοβ, κάτι που σημαίνει ότι χάνει πιθανότατα το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21.15, ΕΡΤ 3 και LIVE στο SPORT24), αλλά έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Με άλλα λόγια ο τραυματισμός στο γόνατο δεν είναι σοβαρός και απλά θα μείνει για κάποιες μέρες εκτός δράσης.

Και ναι μεν ο Ολυμπιακός μπορεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του τουλάχιστον από ένα παιχνίδι στους τελικούς (πιθανότατα της Κυριακής), αλλά δεν είναι κάτι που θα του προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

"Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του εσω κνημαιου κονδύλου δεξιού γονάτου", αναφέρει η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για τον Βεζένκοβ.

Πλέον, από την Παρασκευή (9/6) ξεκινάει η αποθεραπεία του και η διαδικασία της επανόδου του στην αγωνιστική δράση, με το ιατρικό τιμ να βλέπει μέρα με την ημέρα την κατάσταση της υγείας του. Το σημαντικό είναι ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ