STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Κερδίσαμε δίκαια"

Βετούλας: "Κερδίσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του είναι ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας για τη νίκη τους επί του Κολοσσού.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

" Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα πιο συγκεντρωμένα και ώριμα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε στην άμυνα να περιορίσουμε την έμπειρη τετράδα του Κολοσσού, που αποτελείται από έμπειρα παιδιά", δήλωσε ο Βετούλας και συμπλήρωσε:

" Στην επίθεση θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την πολυφωνία που έχουμε σαν ομάδα και να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι. Κερδίσαμε δίκαια. Αντέξαμε στο γ’ δεκάλεπτο, όταν ο Κολοσσός έκανε το ιδανικό ξεκίνημα. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε κάτω το κεφάλι μας. Χάσαμε τρία παιχνίδια στον πόντο, στα τελευταία δευτερόλεπτα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για μία νεοφώτιστη ομάδα.

Είναι πολύ σκληρό για την ακρίβεια. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, γιατί έδειξαν κουράγιο και δούλεψαν στις προπονήσεις. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και όχι έπαρση, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Είναι μία ομάδα που κοσμεί το ελληνικό μπάσκετ. Με τη σειρά μου θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο Σταύρο Δανιήλ, που για δικούς του λόγους ήθελε πάρα πολύ αυτή την επιτυχία".

Ο Νίκος Αργυρόπουλος δήλωσε: " Θεωρώ ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το καλύτερο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αξίζαμε τη νίκη και κερδίσαμε δίκαια. Το σημαντικό για μας είναι ότι μετά τις τρεις ήττες που κάναμε στο τελευταία δευτερόλεπτα, δεν το βάλαμε ποτέ κάτω.

Ήμασταν σίγουροι, δουλεύαμε σκληρά στις προπονήσεις και περιμέναμε τις καλύτερες εμφανίσεις, όπως ήρθαν στα δύο παιχνίδια με την Καβάλα και τον Κολοσσό. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο Σταύρο Δανιήλ, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους, δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κολοσσό".

Γκέκος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος είπε: " Συγχαρητήρια στον Νίκο και στον Απόλλωνα, που πέτυχε μία πανάξια και καθαρή νίκη. Αναλαμβάνω 100% την ευθύνη, γιατί δεν μπόρεσα όλη την εβδομάδα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν το πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία λόγω της ώρας, αφού το ίδιο ίσχυε για την Πάτρα που ήρθε στη Ρόδο.

Στο γ’ δεκάλεπτο προσπαθήσαμε και πήραμε μία διαφορά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε τέσσερα τρίποντα στη σειρά και ξαναβάλαμε τον Απόλλωνα στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και πρέπει να κοιτάξουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Η ευθύνη αποκλειστικά και μόνο είναι δικιά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Νίκο και τον Απόλλωνα".

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ανέφερε: " Ήταν ένα κακό μεσημέρι για μας. Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση. Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας, ότι θα παίζαμε με μία πολύ σοβαρή ομάδα, η οποία έχει αδικηθεί από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Ξέραμε πολύ καλά τι έπρεπε να προσέξουμε, ήμασταν καλά διαβασμένοι στο τι θα κάνει ο Απόλλωνας, παρόλα αυτά όμως δεν είχαμε συγκέντρωση και τιμωρηθήκαμε. Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και αμυντικά και επιθετικά. Στην επίθεση δεν είχαμε συνεργασίες και ήμασταν βιαστικοί.

Παρόλα αυτά κάναμε ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο και αντιδράσαμε, αλλά ο Απόλλωνας έμεινε στο παιχνίδι. Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι, αφού οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Οπότε η ήττα αυτή ήρθε φυσιολογικά για μας. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, όπως κάθε φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι και να διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ