ΠΑΟΚ

Βεργίνης: "Θέλουμε μία νέα αρχή"

Βεργίνης: "Θέλουμε μία νέα αρχή"
Βεργίνης

Με μία προπόνηση που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βεργίνης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: " Γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, αλλά και πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει αυτό με τα αποτελέσματά της.

Κάνουμε μία νέα προσπάθεια, με την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του κ. Φλεβαράκη. Υπάρχει διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα, θέλουμε όλοι να κάνουμε μία νέα αρχή και θα παλέψουμε για το καλύτερο".

Ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και στη διάρκεια της προετοιμασίας, στο πλαίσιο του τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά, σχεδόν τα πάντα και αυτό ακριβώς υποστηρίζει και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Είχαμε αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και στη διάρκεια της προετοιμασίας, στο τουρνουά Βαρίκας, αλλά εκείνο το παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό τον αγώνα.

Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ από εκείνο το ματς κι αυτό που εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε από τον αγώνα, ότι περισσότερο μπορούμε".

Με Σόντερς στο Ελληνικό
Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει από χθες κανονικά και πάλι στην διάθεσή του τον Έντμουντ Σόντερς με τον Αμερικανό να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στην μέση που του στέρησαν την παρουσία του στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με την Ταρτού Ροκ για το FIBA Eurocup. Έτσι λοιπόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του όπως και τον Γιάννη Δεμερτζή που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει.

* Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέλαβαν τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Μαματζιόλας: "Σαν να γύρισα σπίτι μου"
Ο Αχιλλέας Μαματζιόλας με αφορμή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια – από χθες στο τεχνικό τιμ της ομάδας – σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: " Αισθάνομαι σαν να γύρισα στο σπίτι μου. Χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ, αλλά δεν είναι πλέον ώρα για ευχές και δηλώσεις. Είναι ώρα για δουλειά και σωστές επιλογές.

Η επιστροφή μου στην ομάδα δείχνει ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή σε όλους όσοι έχουν περάσει από την ομάδα κι έχουν προσφέρει σε αυτή, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα, για να πετύχουμε το στόχο μας".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ