ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Βαρύ το κλίμα... στην Πάτρα

Βαρύ το κλίμα... στην Πάτρα
Μπογονικολός

Μη αναστρέψιμη δείχνει η κατάσταση στην πατρινή ομάδα που δεν προχωράει σε άλλες προσθήκες

Ο Ντράγκαν Ράτσα συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των "πορτοκαλί" με σκοπό να πετύχει... το θαύμα -αν και μάλλον δεν γίνονται στις μέρες μας- για μείνει η Ολυμπιάδα στην Α1. Το θέμα της απόκτησης του Νίκου Οικονόμου δεν θα προχωρήσει και η πατρινή ομάδα θα συνεχίσει ως έχει.
Ο Νίκος Μπογονικολός με τους συνεργάτες του μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους καθώς υπάρχουν πολλές σκέψεις...

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: "Όλοι εμείς η διοίκηση, τα στελέχη, οι φίλαθλοι, οι επιχειρήσεις υποστηρικτές μας όλοι εμείς που καταφέραμε το ακατόρθωτο, να πάρουμε μία ομάδα από την Γ Εθνική και να την ανεβάσουμε στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία συνεχίζουμε σταθερά να διασφαλίζουμε την παρουσία της Ολυμπιάδας στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Κάθε παιχνίδι της ομάδας μας θα συνεχίσει να είναι γιορτή του μπάσκετ, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να δημιουργούμε το νέο. Στον αθλητισμό υπάρχουν οι νίκες και οι ήττες , τα καλά και τα κακά αποτελέσματα αλλα πάνω από όλα υπάρχει το "ευ αγωνίζεσθαι" και η συνέπεια λόγων και πράξεων. Εμείς κάθε επόμενο παιχνίδι το βλέπουμε ως μία γιορτή και ως μία πιθανή νίκη.

Είμαστε αποφασισμένοι να υπάρχουμε, να διδασκόμαστε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Καλούμε όλους τους φίλους μας να νιώθουν την χαρά τον παιχνιδιών, την υπερηφάνεια ότι συμμετέχουν στην νέα δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ που λέγεται Ολυμπιάδα. Ήρθαμε για να μείνουμε, πετύχαμε για να συνεχίσουμε, οι δυσκολίες μας διδάσκουν και μας δυναμώνουν".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ