ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Βαλένθια: Ο Μπράντον Ντέιβις χάνει τη "διαβολοβδομάδα" λόγω τραυματισμού

Βαλένθια: Ο Μπράντον Ντέιβις χάνει τη "διαβολοβδομάδα" λόγω τραυματισμού
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Πρόβλημα προέκυψε για τη Βαλένθια, καθώς ο Μπράντον Ντέιβις αποκόμισε τραυματισμό από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της Βαλένθια.

Πρόβλημα για τη Βαλένθια, καθώς θα στετηθεί των υπηρεσιών του Μπράντον Ντέιβις από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας λόγω τραυματισμού.

Ο παίκτης αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague και από τις απαραίτητες εξετάσεις προέκυψε ότι ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στην αριστερή γάμπα.

Όπως αναφέρει η Βαλένθια στην ανακοίνωσή της, ο Μπράντον Ντέιβις θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και η εξέλιξη της κατάστασής του θα κρίνει την επιστροφή του στη δράση.

Θυμίζουμε ότι ακολουθεί "διαβολοβδομάδα" στην EuroLeague με τους Ισπανούς να αντιμετωπίζουν κατά σειρά Μπάγερν (20/3, 21:30) και Μονακό (22/3, 20:00).

Η έκβαση των συγκεκριμένων αναμετρήσεων είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη Βαλένθια καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 13-16 και φιλοδοξεί να μπει στην δεκάδα και τα Play In.

Η επίδραση του Ντέιβις στο παιχνίδι των Ισπανών είναι μεγάλη, καθώς μετρά κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, 12.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ