NBA

Τζορτζ: "Μεγάλη διαφορά ότι δεν είμαστε σε φούσκα φέτος, πλέον είμαι ήρεμος"

Ο Πολ Τζορτζ των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ των Κλίπερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Πολ Τζορτζ δήλωσε ότι αισθάνεται τεράστια ανακούφιση που οι φετινοί αγώνες των playoffs δεν θα γίνουν σε "φούσκα" όπως πέρυσι, όταν η καραντίνα τον είχε φέρει στα όριά του ψυχολογικά.

Ο Πολ Τζορτζ δεν θα μπορούσε - για ακόμα μία φορά - να είναι πιο ξεκάθαρος: Στα περσινά playoffs ήταν σε σκοτεινό μέρος ψυχολογικά λόγω της "φούσκας" στο Ορλάντο και νιώθει πολύ καλύτερα που πλέον έχει γίνει μία επιστροφή στην κανονικότητα ενόψει των φετινών playoffs.

Έχοντας μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη πέρυσι στην "φούσκα", ο Τζορτζ δήλωσε ότι πλέον αισθάνεται εξαιρετικά που θα μπορέσει να συγκεντρωθεί μεν στους αγώνες, αλλά παράλληλα δεν θα νιώθει περιορισμένος.

"Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα επειδή θα έχω διεξόδους" δήλωσε αρχικά ο Τζορτζ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Ξέρετε, πλέον μπορώ να ζω φυσιολογικά. Να πάω σπίτι μου, να δω την οικογένειά μου, να περάσω χρόνο μαζί της, να μιλήσω με κόσμο έξω από την ομάδα. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη διαφορά για εμένα στην προσπάθεια να είμαστε πίσω στην κανονικότητα".

Κλείνοντας, ο Τζορτζ τόνισε: "Είναι μεγάλη διαφορά για εμένα ότι δεν έχουμε "φούσκα" φέτος στο κομμάτι της ψυχολογίας. Όλο αυτό που έγινε πέρυσι πάντως με βοήθησε να έχω μεγαλύτερο κίνητρο φέτος. Ήθελα να παίξω καλύτερα φέτος και μέχρι τώρα απλώς ήμουν ο εαυτός μου".

Photo Credits: ⓒ 2021 Marcio Jose Sanchez/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ