ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Φλεγόμενο Αλεξάνδρειο"

Τζεβελέκης: "Φλεγόμενο Αλεξάνδρειο"
Τζεβελέκης

Το γεγονός ότι ο Ρεϊσόν Τέρι, δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ο Θανάσης Τζεβελέκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τους παίκτες και τον προπονητή, Γκόρντον Χέρμπερτ, μετά την χθεσινή επικράτηση απέναντι στην Ουνικάχα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και τόνισε ότι η διοίκηση έκανε όλες τις κινήσεις που της επέδειξε ο Καναδός κόουτς.
" Μπράβο στην ομάδα και στον κόσμο. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα. Η χθεσινή νίκη έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, λόγω της ανατροπής και του πάθους των παικτών", είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, στο "Αθλητικό Metropolis".

" Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή, Γκόρντον Χέρμπερτ, που διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι. Έχει διαφορετικό στυλ από τον Αντρέα Ματσόν, πιο ψύχραιμο και ήρεμο, αλλά θα κριθεί φυσικά από τα αποτελέσματα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Σέρχιο Κόκε, χθες το βράδυ στην εξέδρα του Αλεξανδρείου: " Είναι ένα από τα γούρια μας. Θέλαμε να του δώσουμε συγχαρητήρια για την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ και ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Όσον αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή με την Ολυμπιάδα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, είπε: " Ήταν πολύ θετική η εικόνα και σε εκείνο το παιχνίδι. Τέτοια αποτελέσματα βοηθούν και την ψυχολογία της ομάδας".

" Να φλέγεται το Αλεξάνδρειο με Ολυμπιακό"


Πλέον, όπως όλοι στον Άρη, έτσι και ο Θανάσης Τζεβελέκης, σκέφτεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τα μυαλά όλων μας είναι εκεί. Πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το "Αλεξάνδρειο", ώστε να "φλέγεται" ακόμα περισσότερο".

" Το διαβατήριο του Μάσεϊ, θα έρθει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε ο Τέρι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα, όμως, έχει κάνει τον προγραμματισμό της και μπορούμε να θεωρήσουμε αυτή την απώλεια, απλά ως έναν τραυματισμός, του οποίου το κενό θα καλυφθεί από τους υπόλοιπους".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας: " Θέλουμε πάλι να πάρουμε το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα, ώστε να γίνουμε μόνιμοι στη διοργάνωση. Βασική μας προτεραιότητα είναι αυτή και από εκεί και πέρα ότι παραπάνω έρθει θα το δεχτούμε με μεγάλη ευχαρίστηση".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ