EUROLEAGUE

Ο Μάσεϊ στυλοβάτης, ο Τέρι τις καρδιές

Ο Μάσεϊ στυλοβάτης, ο Τέρι τις καρδιές
Μάσεϊ

"Δεν παίξαμε καλά, κάναμε λάθη αλλά αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος ως ομάδα", είπε ο Τζέρεμι Μάσεϊ

Εκείνος πάντως που έκλεψε τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ο Ρέισον Τέρι με τον Αμερικανό φόργουορντ και απόφοιτο του Νορθ Καρολάινα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ περιφέρειας και ρακέτας του φετινού Άρη.
Πως όμως αντιμετώπισε ο Μάσεϊ την χθεσινή νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα; " Ήταν μία μεγάλη νίκη και σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με αυτό τον τρόπο όπως πέρυσι. Ξέραμε ότι η Μάλαγα θα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά παίξαμε με καρδιά και μυαλό για να μπορέσουμε στα τελευταία λεπτά να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την νίκη".

Ο Μάσεϊ αναφερόμενος στην εμφάνιση του Άρη, είπε: " Δεν παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε λάθη αλλά αγωνιστήκαμε ως το τέλος ως ομάδα και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε την νίκη. Πραγματικά όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό", ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στις κερκίδες του Αλεξανδρείου.

" Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας, δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και σίγουρα οι καινούργιοι παίκτες βοηθήθηκαν αρκετά στον ψυχολογικό τομέα. Ειδικά στο τέλος ήταν αυτοί που μας έδωσαν την παραπάνω ώθηση που χρειαζόμασταν για την ανατροπή".

Όσο για τον Ρέισον Τέρι; " Ήμασταν λίγο νευρικοί στην διάρκεια του αγώνα αφού ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας είχαμε έναν λόγο παραπάνω για να φθάσουμε στη νίκη. Παρόλα αυτά καταφέραμε στο τέλος να ανατρέψουμε την εις βάρος μας διαφορά και να φτάσουμε στην νίκη», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ για την εμφάνιση του Άρη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα και την πρώτη φετινή νίκη του Άρη στην Ευρωλίγκα ενώ για την βοήθεια του κόσμου είπε: «Ήταν σημαντική η βοήθεια του κόσμου στο τέλος αλλά και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έχω παίξει μπροστά σε πολλούς θεατές αλλά η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, νομίζω ότι θα δεθώ αρκετά με τον κόσμο του Άρη. Νιώθω φανταστικά γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο διεθνής Φιλανδός σέντερ Άνο Μότολα που παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος τόνισε: " Παίξαμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση και αυτό είναι το σημαντικό. Δείξαμε ωριμότητα, διαθέτουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν στο τέλος, όταν χρειαζόμασταν κάποια καλά εύστοχα σουτ. Περίμενα ότι θα πάει έτσι το παιχνίδι», ενώ για τον κόσμο του Άρη είπε: «Ήταν φανταστικός και μας βοήθησε εκπληκτικά με τις φωνές συμπαράστασης. Αξίζουν πολλές νίκες".

Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Την Πέμπτη τέθηκαν σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Α1, με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει: " Ο Άρης ανακοινώνει ότι κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/10) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 2ς αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1".

" Μετά το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στόχος του Γκόρντον Χέρμπερτ και των παικτών του είναι να συνεχίσουν να βαδίζουν στον δρόμο των επιτυχιών κάμπτοντας και το εμπόδιο του Ολυμπιακού".

" Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του Άρη μας να κάνουν το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα και να φτάσουν στις τρεις συνολικά νίκες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων".

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

" Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

" Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου. Πιο συγκεκριμένα σήμερα (25/10) από τις 17:00 μέχρι 21:00, το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 20:00, αλλά και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα".


























TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ