EUROLEAGUE

Τζέιμς Γουέμπ για τη σειρά Μακάμπι - Παναθηναϊκός: "Πέριμέναμε γι' αυτά τα ματς όλη τη χρονιά"

Τζέιμς Γουέμπ για τη σειρά Μακάμπι - Παναθηναϊκός: "Πέριμέναμε γι' αυτά τα ματς όλη τη χρονιά"
INTIME

Έτοιμος για μάχες δήλωσε ο Τζέιμς Γουέμπ, εν όψει των δύο αγώνων της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς των playoffs με τον Παναθηναϊκό, ο Τζέιμς Γουέμπ δεν έλαμψε. Ο Αμερικανός περιφερειακός, που έχει θητεύσει και στη Λάρισα, είχε έξι και δύο πόντους αντίστοιχα, σε 28:55 λεπτά στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ, ωστόσο στη media day εν όψει του τρίτου αγώνα της σειράς (30/4 στις 20:00) δήλωσε ότι στη Χάλα Πιονίρ θέλει να βάλει περισσότερα σουτ.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Βασιλική Καραμούζα

Ο Γουέμπ έχει 0/6 τρίποντα στη σειρά, έχει βοηθήσει στο ριμπάουντ (5 και 5), έχει κάνει ένα λάθος, ξέρει όμως ότι το σημαντικότερο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι να παίξει ως ομάδα για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Final Four.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γουέμπ:

"Δεν κοιτάζουμε μακριά, μένουμε στο παρόν, θέλουμε την νίκη και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα ακολουθήουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε ομάδα. Είναι μία πολύ σκληρή σειρά με μεγάλες δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε και είτε έτσι, είτε αλλιώς, πρέπει να τα καταφέρουμε. Περιμέναμε γι' αυτή την κατάσταση όλη τη χρονιά. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια. Εγώ θέλω να βάλω μερικά σουτ, πρέπει να βάλω μερικά σουτ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ